Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Hoke pārsteidz kvalifikācijā

Kārlis Evertovskis
Kārlis Evertovskis

Hoke pārsteidz kvalifikācijā
Ville Larinto šodien leca vistālāk
Foto: AP

Šodien Obersdorfā (Vācijā) ar kvalifikācijas sacensībām sākās Četru tramplīnu turneja. Vistālākais lidojums padevās Villem Larinto, bet pirmo vietu kvalifikācijā tomēr izdevās ieņemt Volfgangam Loiclam.

Somu sportists Ville Larinto, kurš startēja ceturtais no beigām, aizlēca 139 metrus tālu, taču diezgan neveikli piezemējās, kas viņam summā deva tikai 142.2 punktus. Pēc viņa tālā lēciena tiesneši nolēma par vienu pakāpienu pazemināt starta solu.

Par spīti samazinātajam ieskrējiena attālumam un īsākajiem lēcieniem, nākamie trīs lēcēji spēja pārspēt Larinto. Pirmo rezultātu uzstādīja tūlīt pēc Larinto lēkušais austrietis Volfgangs Loicls, kurš par savu 135 metrus tālo lēcienu saņēma 144 punktus. Arī nākamās divas vietas ieņēma austrieši - Tomass Morgenšterns un Gregors Šlīrencauers ar attiecīgi 135.5m un 136m tāliem lēcieniem.

Vissliktākās sekmes no iepriekš kvalificētajiem sportistiem bija Johanam Remenam Evensenam, kurā palika 20. ar 123 metru tālu lēcienu. Hari Olli ieņēma 12. vietu, bet pārējie Pasaules kausa kopvērtējuma līderi ieņēma vietas pirmajā desmitniekā.

Par pārsteigumu parūpējās mājinieks Štefans Hoke, kurš kvalifikācijā sasniedza 10. rezultātu. Vācietis, kurš šobrīd ir Kontinentālā kausa līderis, Pasaules kausa sacensībās nav ierindojies augstāk par 21. vietu. Šosezon viņš Pasaules kausa sacensībās ir startējis tikai pagājušās nedēļas divos posmos Engelbergā, ieņemot 22. un 21. vietu.

Pēdējās vietas pamatsacensībās ar 112.5 metru tāliem lēcieniem ieņēma polis Pjotrs Žila un vācietis Julians Musjols.

     [+] [-]

, 2008-12-28 22:43, pirms 16 gadiem
Žēl, ka Romorens nav formā

     [+] [-]

, 2008-12-29 01:22, pirms 16 gadiem
Hoke taČu ir Olimpiskais Čempions Solt-leikā!))) Vai runa iet par šo sezonu tik?
malacis, man prieks par viņu.
priecājos arī par Larinto - lāgs zēns, paņemis uz sevi izlases līdera lomu pēc Ahonena promiešanas.. kur tad ir Hautamjakī? Šodien vēl normāli, bet kopumā no jaunakāka šīs ģimenes pārstāvja gaidīju vairāk.
Nav brīnums, ka austrieši pirmie, tiesnieši tiem vienmēr pa 19 liek.