Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Zvejnieks: "Noteikti varēju pacīnīties par labāku rezultātu"

Zvejnieks: "Noteikti varēju pacīnīties par labāku rezultātu"
Miks Zvejnieks. Foto: LOK/Mikus Kļaviņš

LETA. Latvijas kalnu slēpotājs Miks Zvejnieks ceturtdien Pasaules kausa posmā slalomā varējis pacīnīties par labāku rezultātu, pēc 52.vietas iegūšanas atzina sportists.

Jau ziņots, ka Zvejnieks ceturtdien Itālijas pilsētā Madonnā di Kampiljo Pasaules kausa (PK) kalnu slēpošanā posmā slalomā ieņēma 52.vietu, uzvaru svinot šveicietim Danielam Jūlem.

Latvietis pirmā brauciena līderim pirmajā starpfinišā zaudēja 0,36 sekundes, taču trases vidusdaļā tika pieļauta pamatīga kļūda.

"Kopumā bija fantastiska atmosfēra, teicami sagatavota trase, pat braucot ar 70. numuru, trases segums bija ļoti labs. Pirmie starpfiniši bija gana labi, bet pēc tās lielās kļūdas ir kā ir. Noteikti varēju pacīnīties par labāku rezultātu, bet vēl tomēr jāpierod pie tā līmeņa sacensībām un sajūtām," komanda citē sportista teikto.

Zvejnieks arī atzīmēja, ka Pasaules kausu sajūtu līmenī nevar salīdzināt ar Eiropas kausu vai parastām Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) sacensībām.

"Viss tas burbulis, kas apkārt ir - pie tā ir jāpierod. Kopumā bija forši, lielisks šovs. Patīkami startēt šāda mēroga sacensībās, tas ir tikai laika un pieredzes jautājums. Tagad pa Ziemassvētkiem jādodas mājās, bet uz jauno gadu jau jāatgriežas kalnos, lai gatavotos nākamajam posmam," stāstīja sportists.

Nākamais starts Zvejniekam paredzēts 4.janvārī Garmišā-Partenkirhenē, Vācijā.

Pirmajā startā Pasaules kausa posmā šosezon Zvejnieks Itālijas trasē Valdizērā nefinišēja.

Izmantotie resursi:
LETA


Marsels Hiršers. Foto: Reuters / Scanpix
1

Titulētais kalnu slēpotājs Hiršers plāno atgriezties un pārstāvēt Nīderlandi

LETA--AP. Titulētais Austrijas kalnu slēpotājs Marsels Hiršers plāno atgriezties sacensību apritē un pārstāvēt savu mātes dzimteni Nīderlandi.
Liene Bondare
Foto: Emīlija Škapare
1

Liene Bondare sezonu noslēdz ar jaunu personīgo rekordu slalomā

Latvijas kalnu slēpotāja Liene Bondare sezonas noslēdzošajās slaloma sacensībās Valdizērē, Francijā, sasniedza piekto vietu, vēlreiz šajā sezonā uzlabojot savu personīgo Starptautiskās Slēpošanas federācijas FIS punktu rekordu.
Tomass Nortugs (pirmais no kreisās) un Peters Nortugs (vidū) 2016. gada saensībās. Foto: Ringsaker blad.
1

Slēpotājs Nortugs izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā

Titulētā Petera Nortuga brālis Tomass Nortugs, kuram arī netrūkst panākumu distanču slēpošanā, pagājušajā nedēļas nogalē izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā.