Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Jūrmalā izveidota 22 km gara distanču slēpošanas trase

Krišs Upenieks

Sniega segai jūras krastā sasniedzot piemērotu biezumu, Jūrmalas pilsētas pludmalē no Lielupes līdz Jaunķemeriem izveidota slēpošanas trase. Trase 22 kilomentru garumā paredzēta klasiskajai distanču slēpošanai. Dzintaru pludmalē izveidota arī īsāka trase slēpošanai slidsolī.

Trase slēpošanai slidsolī aptuveni kilometra garumā pieejama Dzintaru pludmalē posmā no Turaidas ielas pie Dzintaru koncertzāles līdz Tirgoņu ielai pie bruņurupuča.

Turpat arī nesen ir izveidota pastaigu taka ar apgaismojumu – šajā posmā var ērti slēpot arī dienas tumšajā laikā. Trases slēpotājiem pieejamas bez maksas.

Majoros kopš janvāra sākuma darbojas arī slidotava un slidu noma. Sestdienās slidotāji aicināti uz slidošanu disko mūzikas un gaismu pavadījumā no plkst.18.30 līdz 20.30.

Informāciju sagatavoja:
Zane Leite
Jūrmalas pilsētas domes
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece

  +1 [+] [-]

, 2016-01-16 16:13, pirms 8 gadiem
super, ideāli! Galvenais, ka ziemā aŗī iebraukšanas maksas nav!