Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Zvejnieks Eiropas kausa posmā slalomā ieņem 35. vietu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Zvejnieks Eiropas kausa posmā slalomā ieņem 35. vietu
Miks Zvejnieks. Foto: LOK/Mikus Kļaviņš

LETA. Latvijas kalnu slēpotājs Miks Zvejnieks ceturtdien Eiropas kausa (EK) posmā slaloma sacensībās Itālijā ierindojās 35.vietā.

Zvejnieks pirmajā braucienā distanci veica 53,27 sekundēs, no līdera brita Lorija Teilora atpaliekot 3,34 sekundes, kas deva 43.pozīciju, kamēr otrajā braucienā viņš finišēja 55,03 sekundēs un sasniedza 35.labāko rezultātu, kas summā ļāva ierindoties 35.vietā.

Par uzvarētāju kļuva Francijas klanu slēpotājs Stīvens Amjē, kurš divu braucienu summā uzrādīja rezultātu viena minūte un 42,68 sekundes. Sudrabs ar atpalicību 0,28 sekundes tika austrietim Zimonam Rēlandam, bet trešo vietu izcīnīja Šveices sportists Sandro Simonē, kurš no uzvarētāja atpalika 0,68 sekundes.

Kopumā sacensības uzsāka 108 sportisti. Pirmajā braucienā finišu sasniedza 63 kalnu slēpotāji, bet otrajā - 46.

Jau ziņots, ka pagājušās nedēļas nogalē Zvejnieks pēc četru gadu pārtraukuma atkal startēja visaugstākā līmeņa sacensībās - Pasaules kausā (PK). Atgriešanās nebija sekmīga un Latvijas kalnu slēpotājs finišu pirmajā braucienā nesasniedza.

Nākamais starts Zvejniekam PK paredzēts 22.decembrī nakts slalomā Itālijas trasē Madonnā di Kampiljo.

Izmantotie resursi:
LETA