Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Zvejnieks nefinišē Pasaules kausa sacensībās slalomā

Agris Suveizda

Zvejnieks nefinišē Pasaules kausa sacensībās slalomā
Miks Zvejnieks. Foto: LOK/Mikus Kļaviņš

LETA. Latvijas kalnu slēpotājs Miks Zvejnieks svētdien Vengenā, Šveicē, nefinišēja Pasaules kausa slaloma sacensību pirmajā braucienā.

Zvejnieks startēja ar 68. numuru no 71 dalībnieka un pēc pirmā starpfiniša bija 55. vietā, bet nākamo starpposmu viņš nesasniedza.

Visātrāk pirmo trasi - 57,13 sekundēs - veica šveicietis Loiks Mejārs, kurš par 0,45 sekundēm bija ātrāks par norvēģi Henriku Kristofešenu, bet vēl trīs sekundes simtdaļas zaudēja cits norvēģis Lukass Brotens. Lai piedalītos otrajā braucienā, kurā startēs 30 ātrākie kalnu slēpotāji, pietika ar 5,65 sekundes lēnāku finiša laiku.

Tiesības startēt Pasaules kausa posmos slalomā Zvejnieks nodrošināja pēc tam, kad iekļuva Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) kalnu slēpošanas pasaules ranga labāko 150 slēpotāju vidū. Trīs sacensībās viņš finišējis sestajā desmitā, bet divās nav līdz galam veicis pirmo braucienu.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-01-15 18:01, pirms gada
ko tur dara Zvejnieks?...varbūt labāk bļitkot?