Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Lindsija Vona gūst traumu treniņā

Edgars Beļakovs
Edgars Beļakovs

Lindsija Vona gūst traumu treniņā
Lindsija Vona
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Titulētā ASV kalnu slēpotāja Lindsija Vona iedzīvojusies jaunā savainojumā, kas tika gūts treniņa laikā.

Vona jau iepriekšējo Pasaules kausa sezonu nepabeidza ceļa traumas dēļ, bet pēc pāris nedēļām (26.-27. novembrī) viņas plānos bija startēt 2017. gada sezonas pirmajā PK posmā ātruma disciplīnām Leikluīzā, Kanādā.

Jau naktī uz piektdienu parādījās pirmās baumas, ka Vona guvusi traumu, ko vēlāk arī pati savā "Facebook" kontā apstiprināja. Vona saviem sekotājiem pavēstīja, ka treniņā ceturtdien ticis piedzīvots kritiens, kurā amerikāniete lauzusi savu augšdelma kaulu (foto zemāk). Vēlāk vietējā slimnīcā veikta arī operācija.

Astoņkārtējā kristāla globusa ieguvēja nobrauciena disciplīnā uzsver, ka par laimi ceļiem nekas nekaiš, un viņa uz kalna atgriezīsies cik ātri vien varēs. Sagaidāms gan, ka Vona izlaidīs sezonas pirmos startus.

Tikmēr rīt un parīt Levi, Somijā tiks aizvadītas sezonas pirmās PK slaloma sacensības, kur pirmo reizi vēsturē Latvija būs pārstāvēta ar 3 sportistiem. Sievietēm startēs Lelde Gasūna, bet vīriešiem - Kristaps un Miks Zvejnieki.

     [+] [-]

, 2016-11-12 08:46, pirms 8 gadiem
Pēdējā laikā viņai neiet

     [+] [-]

, 2016-11-12 09:20, pirms 8 gadiem
Par vecu tādām nodarbēm...runa ir par ātruma nobraucieniem profesionālajā sportà...

     [+] [-]

, 2016-11-12 10:15, pirms 8 gadiem
instagramā jau tīri seksīgi pozē bez krūstura.Un vēl izšķīrusies no vīra seksīga Lindseja Kildrova(ex Vona)

     [+] [-]

, 2016-11-13 14:09, pirms 8 gadiem
LV veči slalomā netiek pie otrā brauciena M.Zvejnieks *4.68 no līdera 56vieta!K. Zvejnieks izstājās!