Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Skandalozās 50km sacensībās pirmā vieta tiek piešķirta Iversenam, Bikšem 49.vieta

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Skandalozās 50km sacensībās pirmā vieta tiek piešķirta Iversenam, Bikšem 49.vieta
Finišs 50km distancē. Klēbo (no kreisās), Boļšunovs un Iversens. Foto: Reuters.

Pasaules čempionāta noslēgumā distanču slēpošanā 50km klasiskā stila distancē ar masu startu vīriešiem neiztika bez dramatiskiem notikumiem, kuros atkal bija iesaistīts Aleksandrs Boļšunovs. Šīsdienas labāko vīru 50km distancē Johannesu Klēbo diemžēl diskvalificēja, kaut arī krievu līderis pats viņu stūma ārā no trases un pats bija vainīgs, ka salūza nūja. Pēc vairākiem protestiem uzvara tika piešķirta otrajā vietā finišējušajam norvēģim Emīlam Iversenam. Tikmēr vienīgais Latvijas pārstāvis Indulis Bikše ilgu laiku turējās 50.vietā, bet ap 40km tika noķerts pa apli un beigās tika ierindots 49.vietā, kas ir madonieša labākais rezultāts pasaules čempionātos.

Šodien ļoti sarežģītos laika apstākļos plānoto 59 slēpotāju vietā uz starta izgāja 57, kuru vidū bija arī mūsu pārstāvis Indulis Bikše. Madonietim tas bija trešais starts pasaules čempionātos 50km distancē. Iepriekšējās divas reizes bija slidsolī, šoreiz grūtākajā klasiskajā stilā. Indulim iepriekš bija sanācis ieņemt 57. un 55.vietu un, ņemot vērā šīs dienas dalībnieku skaitu, bija skaidrs, ka varētu sanākt labākais rezultāts vietu ziņā.

Iesākums kā parasti bija mierīgs, Indulim turoties atsevišķos brīžos arī četrdesmitniekā, kaut arī slēpes negāja tik labi un sanāca iztērēt lieki spēkus, jo, kā atzina tēvs un treneris Zintis Bikše, bija kļūdījušies. Pirmā apļa beigās uz 6,3km atzīmes viņš bija sestā desmita sākumā pašās beigās pamatgrupai. Turpinājumā kopā ar poli viņš nobrauca četrus kilometrus divatā, atrodoties sestā desmita sākumā, taču vēlāk nācās vienatnē cīnīties. Pēc 9,2km latvietis no līderiem atpalika tikai 50 sekundes, taču turpinājumā viņa deficīts sāka augt straujāk, kaut arī slēpes slīdēja labāk, jo arī vadošie bija ieslēguši citu ātrumu. Pēc trešdaļas distances jeb 16,5km Bikše atpalika nedaudz virs četrām minūtēm un bija pakāpies uz 50.vietu, jo priekšā esošais igaunis Kilps un kazahs izstājās.

Tobrīd bija cerības pirmo reizi finišēt piecdesmitniekā, taču deficīts auga strauji ar katru kilometru. Pusdistancē jeb uz 25km atzīmes atpalikšana bija gandrīz 9 minūtes, un tobrīd bija skaidrs, ka neizdosies noturēties, jo 6,3km apli līderi veica aptuveni 16:30. Indulis noturējās līdz 40km, kad viņam līderi bija tuvu, un mūsu slēpotājs bija spiests iet malā. Taču pēc jaunajiem noteikumiem tāpat kā arī stafetē, ja apriņķo, tad bez piešķirtas vietas nepaliek. Tobrīd Indulis bija 50.vietā, taču pēc Klēbo diskvalifikācijas viņam piešķīra 49.vietu.

Līderu vidū bija daži nelieli mēģinājumi izveidot pārsvaru, ko centās soms Īvo Niskanens, norvēģi Hans Kristers Holunds un Emīls Iversens, taču šie centieni nevainagojās panākumiem. Godalgoto vietu liktenis noskaidrojās finiša sprintā. Nobraucienā pirms finiša taisnes priekšplānā atradās Boļšunovs, bet viņam pirms pašas finiša taisnes sākuma pa ārējo labo malu garām sāka iet Klēbo. Tajā brīdī Boļšunovs līdzīgā stilā kā pret viņu Lahti izdarījās soms Jonas Meki, stūma norvēģi ārā no trases, ka rezultātā pašam neveiksmīgi salūza nūja. Tā rezultātā Klēbo finišēja pirmais, Iversens otrais, bet Boļšunovs trešais.

Boļšunovs izplūda asarās, Klēbo gāja viņu mierināt, taču Krievijas komanda nevilcinājās iesniegt protestu. Lai arī kā negatīvi un apvainojoši Krievijas treneri neizteiktos par FIS vadību un ieinteresētību palīdzēt norvēģiem, krievu protests tika apmierināts un norvēģu apelācija noraidīta. Līdz ar to Klēbo šķīrās no tik svarīgā un pelnītā zelta 50km, bet aiz Boļšunova bronzas medaļa tika piešķirta norvēģim Simenam Krīgeram.

Norvēģijas komanda mēģinās vēlreiz apstrīdēt Klēbo diskvalifikāciju.

Pasaules čempionāts distanču slēpošanā, 50km klasiskā stila distance ar masu startu vīriešiem, Oberstdorfa (Vācija), 57 dalībnieki

V.SportistsValstsRezultāts
1Emīls IversensNorvēģija2:10:52.2
2.Aleksandrs BoļšunovsKrievija+0.7
3.Simens Hegstads KrīgersNorvēģija+8.2
4.Hans Kristers HolundsNorvēģija+8.6
5.Jens BurmansZviedrija+25.6
6.Īvo NiskanensSomija+31.4
49.Indulis BikšeLatvijaLapped
1 2 3 92 komentāri

     [+] [-]

, 2021-03-07 18:39, pirms 3 gadiem
“pats viņu stūma ārā no trases un pats bija vainīgs, ka salūza nūja” - tas mirklis, kad absolūti bezjēdzīgi dzīvojošais Ivars Bācis ir profesionālāks par FIS ))) smieklīgi lasīt šāda pseido “autora” rakstus )))

  +1 [+] [-]

, 2021-03-07 18:45, pirms 3 gadiem
Nezinu pamatojumu, bet vienīgais ko Klebo varēja pārmest bija atsperšanās ārpus trases. Tomēr tādā gadījumā bija jādiskvalificē arī Boļšunovs, kas piespieda Klebo veikt šo darbību. Te nevar vilkt paralēles ar somu sportista un Boļšunova konfliktu. Tur soms bija priekšā, bet šeit Boļšunovs un Klebo sadursmes brīdī bija blakus.

  -2 [+] [-]

, 2021-03-07 18:51, pirms 3 gadiem
Ivar Bāci, tavs riebums pret Boļšunovu jau sāk palikt klaji neobjektīvs. "Pats viņu stūma ārā no trases" - paskaties, ko Tu pats rakstīji rakstā par saķeršanos ar somu Lahti. Tur, tavuprāt, soms nebija vainīgs, lai gan situācija identiska šodienai.
"Pats vainīgs, ka salūza nūja" - varbūt paskaties vēlreiz uzmanīgāk video.
Būtu labāk darījis to, kas Tev tiešām labi padodas un komentējis šodien Vasalopetu, citādi Andris A. ar savu komentēšanu brīžiem lika noslēgt skaņu tv.

     [+] [-]

, 2021-03-07 18:53, pirms 3 gadiem
RobertsK rakstīja: Ivar Bāci, tavs riebums pret Boļšunovu jau sāk palikt klaji neobjektīvs. "Pats viņu stūma ārā no trases" - paskaties, ko Tu pats rakstīji rakstā par saķeršanos ar somu Lahti. Tur, tavuprāt, soms nebija vainīgs, lai gan situācija identiska šodienai.
"Pats vainīgs, ka salūza nūja" - varbūt paskaties vēlreiz uzmanīgāk video.
Būtu labāk darījis to, kas Tev tiešām labi padodas un komentējis šodien Vasalopetu, citādi Andris A. ar savu komentēšanu brīžiem lika noslēgt skaņu tv.
Man patīk, kā Bācis komentē peldēšanu un sporta dejas.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-07 18:54, pirms 3 gadiem
LEOMASTER rakstīja: “pats viņu stūma ārā no trases un pats bija vainīgs, ka salūza nūja” - tas mirklis, kad absolūti bezjēdzīgi dzīvojošais Ivars Bācis ir profesionālāks par FIS ))) smieklīgi lasīt šāda pseido “autora” rakstus )))
Būtu labāk pats savu viedokli izteicis par šo situāciju, nevis ņirgājies par to, kurš izteica savu viedokli. Kā reiz, cilvēkam parastajam tas tā arī izskatījās, kā Bācis to aprakstīja. Kā jau iepriekš minēju, gribētos, lai tiesnešu komisija arī detalizēti izskaidrotu šo konkrēto sodu, nevis tikai plika "bloķēšana", respektīvi, kas Klēbo konkrētajā situācijā būtu bijis jādara citādāk, lai šo sodu nesaņemtu, jo ejot ārā no līkuma viņi būtībā jau bija viens otram blakus.

  +4 [+] [-]

, 2021-03-07 18:58, pirms 3 gadiem
Es gribēju uzslavēt Bāci par to, ka viņš nesalīdzināmi plašākus uztaisa gan pašu sacensību rakstus, gan pirmssacensību aprakstus. Tādā ziņā izceļas, ja salīdzina ar visiem Eliņiem un Co.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-07 19:00, pirms 3 gadiem
didzuks rakstīja: Nezinu pamatojumu, bet vienīgais ko Klebo varēja pārmest bija atsperšanās ārpus trases. Tomēr tādā gadījumā bija jādiskvalificē arī Boļšunovs, kas piespieda Klebo veikt šo darbību. Te nevar vilkt paralēles ar somu sportista un Boļšunova konfliktu. Tur soms bija priekšā, bet šeit Boļšunovs un Klebo sadursmes brīdī bija blakus.
Gluži blakus nebija, vismaz konflikta sākuma brīdī. Nezinu tik sīki slēpošanas noteikumus, bet izskatījās pēc sacīkšu negadījuma, kurā tomēr mazliet lielāku atbildību jāuzņemas Klebo.

  +3 [+] [-]

, 2021-03-07 19:00, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Es gribēju uzslavēt Bāci par to, ka viņš nesalīdzināmi plašākus uztaisa gan pašu sacensību rakstus, gan pirmssacensību aprakstus. Tādā ziņā izceļas, ja salīdzina ar visiem Eliņiem un Co.
Protams, distanču slēpošanas rakstus viņš raksta nesalīdzināmi labāk un izsmeļošāk, kā pārēji SC autori kopā ņemti, taču nebūtu slikti saglabāt tajos nedaudz vairāk neitralitāti.

  -2 [+] [-]

, 2021-03-07 19:02, pirms 3 gadiem
RobertsK rakstīja: Ivar Bāci, tavs riebums pret Boļšunovu jau sāk palikt klaji neobjektīvs. "Pats viņu stūma ārā no trases" - paskaties, ko Tu pats rakstīji rakstā par saķeršanos ar somu Lahti. Tur, tavuprāt, soms nebija vainīgs, lai gan situācija identiska šodienai.
"Pats vainīgs, ka salūza nūja" - varbūt paskaties vēlreiz uzmanīgāk video.
Būtu labāk darījis to, kas Tev tiešām labi padodas un komentējis šodien Vasalopetu, citādi Andris A. ar savu komentēšanu brīžiem lika noslēgt skaņu tv.
Nu beidz, pirmssacensību rakstā Bācis diezgan atklāti Bolšunova izdarības aizstāvēja, par kādu riebumu tu te runā? Kā jau didzuks te minēja, tās situācijas nav gluži salīdzināmas, jo šeit saķeršanās notika, kad sportisti jau bija viens otram blakus un nebija vēl iebraukuši finiša celiņos.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-07 19:04, pirms 3 gadiem
Viennozîmïgi Bołśunovs vainïgs, gan stûma Klebo ãrã no trases, gan centãs uz Klebo slépém kãpt UN ar nûjãm plandîjãs, pretïgs cilvéks

  -1 [+] [-]

, 2021-03-07 19:06, pirms 3 gadiem
Cerams ka śo aplamo lémumu vél pãrskatîs

  +5 [+] [-]

, 2021-03-07 19:06, pirms 3 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Gluži blakus nebija, vismaz konflikta sākuma brīdī. Nezinu tik sīki slēpošanas noteikumus, bet izskatījās pēc sacīkšu negadījuma, kurā tomēr mazliet lielāku atbildību jāuzņemas Klebo.
Es izteikuši sazvērestības teoriju, kuru izteicu jau pie iepriekšējā raksta - tā kā viena no diviem tiesnešiem, kuriem bija jāpieņem lēmumi, bija norvēģiete un tā kā zelts jebkurā gadījumā tiktu norvēģiem, Klēbo tika pamets zem tanka, lai parādītu pasaulei, ka norvēģiem nekādas atlaides netiek dotas
Slēpts komentārs: chr1sT_v2

  +3 [+] [-]

, 2021-03-07 19:07, pirms 3 gadiem
Redzēju un nekādīgi nesaprotu ko Klēbo izdarīja nepareizi.. Kā nepatīk negodīgums sportā..
Slēpts komentārs: pilseta

  +4 [+] [-]

, 2021-03-07 19:13, pirms 3 gadiem
chr1sT_v2 rakstīja: Boļšunovam taisnība. Tas, ka šeit autori un citi pajoliņi jauc politiku ar sportu, tas ir debīlisms. Šim autoram vispār atņemt tiesības rakstīt, vai, kā teica Henry, sporta dejas un peldēšana, bet arī tad noteikti, ka pamanītu kārtējo rusofobu. Komentāros katram sava nostāja, bet, ja autors atklāti izrāda nepatiku pret sportistu ar sasniegumiem , neatkarīgi no nācijas, kuru viņš pastāv...tas nav autors, bet parodija par žurnālistu.
Beidz ņaudēt rusofīli, cilvēki te konkrētu situācija mēģina analizēt un saprast. Tā vietā, lai te bļautu par politiku, nācijām un apvainotu autoru, labāk būtu uzrakstījis savu neitrālā skatītāja redzējumu

  +3 [+] [-]

, 2021-03-07 19:14, pirms 3 gadiem
Bļin, kad šitā uzraksta ievadu, tādā stilā, kā parasts lietotājs kaut kādu foruma ierakstu, pilnīgi ieinteresēja aiziet video apskatīt

Saprotu, ka tur ir precīzi atrunāti noteikumi, kurš ieņēmis kādu trajektoriju un ko kurš drīkst darīt, nevis prosta "man izskatījās".

     [+] [-]

, 2021-03-07 19:15, pirms 3 gadiem
Ka krievi neprot godîgi cînîties sen zinãms! Kãds valdnieks, tãdi padotie

     [+] [-]

, 2021-03-07 19:15, pirms 3 gadiem
Mana neitrālā skatītāja rezumē? Viss ir pareizi. Šeit tika diskvalificēts Klebo, arī Boļšunovam tika savs pelnītais dsq. Un neesmu arī nekāds rusofīlis. Esmu par sportu bez liekām demogoģijām.

  +2 [+] [-]

, 2021-03-07 19:16, pirms 3 gadiem
chr1sT_v2 rakstīja: Boļšunovam taisnība. Tas, ka šeit autori un citi pajoliņi jauc politiku ar sportu, tas ir debīlisms. Šim autoram vispār atņemt tiesības rakstīt, vai, kā teica Henry, sporta dejas un peldēšana, bet arī tad noteikti, ka pamanītu kārtējo rusofobu. Komentāros katram sava nostāja, bet, ja autors atklāti izrāda nepatiku pret sportistu ar sasniegumiem , neatkarīgi no nācijas, kuru viņš pastāv...tas nav autors, bet parodija par žurnālistu.
bļed, tieši tādi kā tu arī cilvēkus padara par "rusofobiem", ko jūs varat čīkstēt visu laiku. Ķip "tāpēc, ka krievs", visi tikai tāpēc sazvērējušies. Uzvedies kā cilvēks, visiem būs galīgi pajāt par tavu tautību.

  +3 [+] [-]

, 2021-03-07 19:17, pirms 3 gadiem
Visu cieņu autoram par PČ atspoguļošanu,manuprāt viskompetentākais kurš raksta par distanču slēpošanu.
SVT studijas eksperti parādot no visdažādākajiem skatu punktiem raksturoja kā sacensību incidentu,abiem vnk līkuma ārmalā nepietika vietas,neviens tur speciāli neko nedarija,tā vienkārši sanāca,Boļšunovs pats neveiksmīgi uzkāpa sev uz nūjas un rezultāts ir kāds ir.Abi bija pelnijuši uzvarēt un ir viens otra cienīgi pretinieki!

  +1 [+] [-]

, 2021-03-07 19:17, pirms 3 gadiem
Par olimpisko kvalifikāciju. Ja visu esmu sapratis pareizi, tad izskatās, ka Latvija dāmām būs četras kvotas, jo, pateicoties Eidukas rezultātiem, nāciju rangā Latvija ir tikusi TOP 20.

Vīriem vajadzētu tikt pie divām ceļazīmēm, lielā mērā pateicoties stafetē gūtajiem punktiem. Pēc maniem aprēķiniem, vismaz viena ceļazīme tiks 55 valstīm. Un, lai tiktu pie divām ceļazīmēm, nāciju kausā ir jābūt no 21. līdz 24. vietai. Latvija rangā 23. vietā. Šķiet, ka Andorai, kura ir 20. vietā, neizdosies izmantot visas 4 kvotas, tā ka varbūt arī 25.-26. vieta iegūs divas ceļazīmes.

Bet varbūt esmu visu pārpratis un nepareizi sarēķinājis... Gaidām Bāča rakstu.

Nāciju rangs (publicēts 2. martā, tātad, vēl nāks klāt dažas PČ distances): https://assets.fis-ski.com/image/up...

Olimpiskās kvalifikācijas noteikumi: https://cdn.dosb.de/user_upload/Ath...

  +2 [+] [-]

, 2021-03-07 19:20, pirms 3 gadiem
Saprotama raksta autora nepatika pret krievu sportistu darbībām, jo Krievija atklāti ņirgājās par godīgumu sportā. Tas attiecās uz pārkāpumiem Sočos nevis šo gadījumu. Līdz šim brīdim Krievija savu vainu atzinusi nav, kaut tā pierādīta ir dzelžaini. Līdz ar to, pasakot, ka neko savā darbībā nemainīs. Krievija pastāvīgi citiem pārmet, ka tiek jaukts sports ar politiku. Jāteic, ka gandrīz neviena valsts mūsdienās to nedara, ja neskaita Krieviju, Ķīnu, Baltkrieviju utml., kur sports un politika ir neatraujamas lietas.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-07 19:20, pirms 3 gadiem
v-mann rakstīja: Visu cieņu autoram par PČ atspoguļošanu,manuprāt viskompetentākais kurš raksta par distanču slēpošanu.
SVT studijas eksperti parādot no visdažādākajiem skatu punktiem raksturoja kā sacensību incidentu,abiem vnk līkuma ārmalā nepietika vietas,neviens tur speciāli neko nedarija,tā vienkārši sanāca,Boļšunovs pats neveiksmīgi uzkāpa sev uz nūjas un rezultāts ir kāds ir.Abi bija pelnijuši uzvarēt un ir viens otra cienīgi pretinieki!
Nevis Boļšunovs pats uzkāpa uz nūjas, bet Klebo, cenšoties saglabāt līdzsvaru, ar savu elkoni pastūma Boļšunova roku, kā rezultātā viņš ielika to sev starp kājām un salauza. Skaidrs, ka Klebo to nedarīja apzināti, taču kontakta izraisītājs bija viņš.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-07 19:21, pirms 3 gadiem
Davaj, uzstādam rekordu komentāru skaita ziņā pie kāda raksta par slēpošanu?!

     [+] [-]

, 2021-03-07 19:22, pirms 3 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Par olimpisko kvalifikāciju. Ja visu esmu sapratis pareizi, tad izskatās, ka Latvija dāmām būs četras kvotas, jo, pateicoties Eidukas rezultātiem, nāciju rangā Latvija ir tikusi TOP 20.

Vīriem vajadzētu tikt pie divām ceļazīmēm, lielā mērā pateicoties stafetē gūtajiem punktiem. Pēc maniem aprēķiniem, vismaz viena ceļazīme tiks 55 valstīm. Un, lai tiktu pie divām ceļazīmēm, nāciju kausā ir jābūt no 21. līdz 24. vietai. Latvija rangā 23. vietā. Šķiet, ka Andorai, kura ir 20. vietā, neizdosies izmantot visas 4 kvotas, tā ka varbūt arī 25.-26. vieta iegūs divas ceļazīmes.

Bet varbūt esmu visu pārpratis un nepareizi sarēķinājis... Gaidām Bāča rakstu.

Nāciju rangs (publicēts 2. martā, tātad, vēl nāks klāt dažas PČ distances): https://assets.fis-ski.com/image/up...

Olimpiskās kvalifikācijas noteikumi: https://cdn.dosb.de/user_upload/Athletenservice/Peking_2022/internationale_Qualifikationskriterien/Beijing_2022_-_Qualification_System_-_Cross-Country_Skiing_V1.0_20191126.pdf
Zinu, ka Andorai ir viens tiešām labs slēpotājs.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-07 19:26, pirms 3 gadiem
Pēc video noskatīšanās ,es teiktu , ka krievs apzināti spieda ārā norvēği un vēlāk karma nostrādāja pret viņu

  +2 [+] [-]

, 2021-03-07 19:26, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Zinu, ka Andorai ir viens tiešām labs slēpotājs.
Aha, andorietis ar īru abi vienatnē visas sezonas garumā cīnījās par nāciju 20. vietu, mazliet labāks izrādījās andorietis. Eidukas variants.

Bet vispār dīvaina atlases sistēma, ja viens cilvēks var nopelnīt četras kvotas. Vai arī tas liecinas par konkurenci un valstu pārstāvniecību slēpošanā.

  +2 [+] [-]

, 2021-03-07 19:28, pirms 3 gadiem
Žūrijas pārstāvja skaidrojums zviedru STV Sport (tulkots ar google):
"- We have looked at the situation from different TV angles to see who was responsible and we quickly came to the conclusion that Bolshunov did nothing wrong. He led and had the right to choose the line. Then Kläbo came from behind and tried to pass, but the rules are clear that if you are to pass, it must be done without contact. The jury's conclusion was that Kläbo was responsible for the incident and it had consequences for the result and that means disqualification."

     [+] [-]

, 2021-03-07 19:33, pirms 3 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Aha, andorietis ar īru abi vienatnē visas sezonas garumā cīnījās par nāciju 20. vietu, mazliet labāks izrādījās andorietis. Eidukas variants.

Bet vispār dīvaina atlases sistēma, ja viens cilvēks var nopelnīt četras kvotas. Vai arī tas liecinas par konkurenci un valstu pārstāvniecību slēpošanā.
Kas tas pa britu , kas tur ap TOP 10 atsevišķās distancēs grozās?

  +1 [+] [-]

, 2021-03-07 19:33, pirms 3 gadiem
Interesanti, ka tieši pēc nedēļas atkal ir 50 km, šoreiz PK ietvaros un slidsolī. Tā būs iedzīšana pēc 15 km masu starta klasikā.

     [+] [-]

, 2021-03-07 19:34, pirms 3 gadiem
Autors visu ļoti pareizi un izsmeļoši aprakstīja. Skatījos šo finišu vairākas reizes Eurosport, un arī krievu komentētājs ne reizi neteica, ka Klēbo būtu izdarījis kaut ko nepareizi vai ka Boļšunovs būtu netaisnīgi cietis. Vienīgais, ko Klēbo var nedaudz piešūt, bija tas, ka viena slēpe viņam uz īsu brīdi gaisā bija ārpus trases, bet tas bija tikai tāpēc, ka Boļšunovs viņam neatstāja vietu, turklāt viņš neko neieguva, pat bija spiests nedaudz piebremzēt, lai sagrupētos un tiktu atpakaļ trases robežās. Tā kā, ja Klēbo diskvalifikācija paliks spēkā, tas būs viens no negodīgākajiem tiesnešu lēmumiem vēsturē.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-07 19:34, pirms 3 gadiem
comon88 rakstīja: Kas tas pa britu , kas tur ap TOP 10 atsevišķās distancēs grozās?
Masgreivs? Ja neko nejaucu, vismaz agrāk (nezinu, vai tagad) kopā ar norvēģiem trenējās.
Slēpts komentārs: LeoT

     [+] [-]

, 2021-03-07 19:35, pirms 3 gadiem
Nedomāju, ka, iepriekš, stafetē somu sportists rīkojās pareizi. Tomēr tas notika esošo noteikumu ietvaros. Šajā gadījumā, manuprāt, Klebo principā nevarēja izdarīt ko citādāk. Droši vien būtu nepieciešamas kādas izmaiņas noteikumos.
1 2 3 92 komentāri