Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Pēc kritiena Amanam konstatēts smags smadzeņu satricinājums (+video)

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pēc kritiena Amanam konstatēts smags smadzeņu satricinājums (+video)
Simons Amans krīt Bišhofshofenē
Foto: AP / Scanpix

Četru tramplīnu turnejā vakar Bišhofshofenē (Austrija) smagu kritienu piedzīvoja četrkārtējais olimpiskais čempions Simons Amans (33), kurš pēc neveiksmīgās piezemēšanās zaudēja samaņu un tika nogādāts slimnīcā.

Vakar pēc 136 metru tāla lēciena Amans neveiksmīgi piezemējās un sasita galvu. Medicīniskajā izmeklēšanā tagad noskaidrots, ka lūzumu nav. Titulētais sportists ticis cauri ar smagu smadzeņu satricinājumu un sejas sasitumiem. Šveices slēpošanas federācija arī informē, ka tramplīnlēcējam dažas dienas būs jāpaliek slimnīcā.

Slavenā šveicieša kontā ir 24 uzvaras Pasaules kausa etapos. Patlaban viņš ieņem sesto vietu Pasaules kausa sezonas kopvērtējumā.










Simons Amans piedzīvo smagu kritienu Bišhofshofenē


Izmantotie resursi:
www.ap.org

  +3 [+] [-]

, 2015-01-07 19:00, pirms 9 gadiem
Labi, ka vēl tā, jo skats bija šausminošs. Tur varēja viss beigties arī daudz bēdīgāk... Tagad galvenais - pilnīgi atveseļoties, ko arī novēlu!

  +4 [+] [-]

, 2015-01-07 19:14, pirms 9 gadiem
Man atkal tas kritiens neizskatījās nemaz tik traks.. ja nebūtu tik liels ātrums tad viss būtu daudz labāk, tikai un vienīgi dēļ ātruma ir visas traumas kas ir tagad!

     [+] [-]

, 2015-01-07 19:42, pirms 9 gadiem
Lai veseļojas! Ļoti simpātisks liekas, gan kā sportists, gan kā cilvēks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-08 09:46, pirms 9 gadiem
Lielisks sportis, kas atstājis labu iespaidu arī intervijās. Lai ātra atveseļošanās!