Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Loicls: "Tas bija tik ātri un viegli"

Kārlis Evertovskis
Kārlis Evertovskis

Loicls: "Tas bija tik ātri un viegli"
Volfgangs Loicls
Foto: AFP

Austrietis Volfgangs Loicls vakar Bišofshofenā (Austrija) 25 000 skatītāju priekšā izcīnīja uzvaru trešo uzvaru pēc kārtas, kā arī triumfēja Četru tramplīnu turnejā. Pats sportists izteicās, ka nebija gaidījis uzvaru, tomēr šobrīd ir pārņemts ar pozitīvām emocijām.

28 gadus vecais Loicls, kurš savu pirmo uzvaru karjerā izcīnīja tikai šī gada 1. janvārī Gārmišā-Pārtenkirhenē (Vācija), pārliecinoši triumfēja Četru tramplīnu turnejas kopvērtējumā, saņemot balvā arī "Subaru Forester" automašīnu. Iepriekšējo reizi kāds no austriešiem Četru tramplīnu turnejā uzvarēja 1999./2000. gada sezonā - toreiz labākais bija Andreass Vidholcls.

"Es nevaru parunāt... šobrīd notiek tik daudz pozitīvu notikumu - es esmu pārņemts ar pozitīvām emocijām," skops savā komentārā bija turnejas uzvarētājs Loicls. "Tas bija tik ātri un viegli, pēdiņās, kaut kas tāds, ko es nekad nebiju paredzējis."

Loicla uzvara atstāja divus sacensību favorītus, Simonu Amanu no Šveices un austrieti Gregoru Šlīrencaueru [kuram šodien aprit 19 gadi], otrajā un trešajā vietā turnejas kopvērtējumā. "Es esmu labā formā, bet man pietrūka ekstra klases sniegums, kas man bija nepieciešams šai turnejai," atzina Amans. "Tas bija nepatīkami, bet es joprojām varu būt apmierināts ar otro vietu, kas ir mans labākais sasniegums turnejā."

Izmantotie resursi:
DPA