Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

M.Dukurs aprīļa sākumā Sočos aizvadīs treniņus

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

M.Dukurs aprīļa sākumā Sočos aizvadīs treniņus
Martins Dukurs. Foto: Viesturs Lācis/bobslejs.lv

Laikraksts ''Diena'' vēsta, ka Latvijas titulētākais skeletonists Martins Dukurs šīs nedēļas beigās dosies uz Sočiem, kur aprīļa sākumā aizvadīs treniņus. Uzaicinājumu Dukurs saņēmis no Krievijas izlases galvenā trenera Dirka Matšenca, kurš ar Krievijas izlasi strādā no pagājušā pavasara.

Ne tajā veiksmīgākajā manierē sezonu noslēdza vadošais Latvijas skeletonists Martins Dukurs, kurš Pasaules čempionātā Vācijas Altenbergas trasē finišēja zemajā 16. vietā, kamēr brālis Tomass sacensības noslēdza septītajā pozīcijā. Otro gadu pēc kārtas par čempionu kļuva vācietis Kristiāns Grotērs. Pēc neveiksmīgā snieguma intervijā ''Sportacentrs.com'' Dukurs atklāja, ka visi braucieni bijuši drausmīgi un sportisti pēc atgriešanās Latvijā turpinās treniņus Siguldā.

Laikraksts ''Diena'' vēsta, ka Martins Dukurs marta beigās dosies uz Krieviju, kur aprīļa sākumā Sočos aizvadīs treniņus. ''Man ir daudz jaunu slidu, kuras testēju Siguldā. Braucienu bija daudz - dažreiz pat septiņi dienā. Šīs nedēļas beigās pošos uz Sočiem, lai aprīļa sākumā tur vēl pabrauktu. Krievi saka, ka līdz 10. aprīlim ledus trasē būšot. Aprīļa sākumā Sočos norisināsies Krievijas čempionāts, tā ka ledus būs labas kvalitātes. Krievi paši mudina, lai braucu ar viņiem sacensties. Man arī svarīgi, ka būs ar ko salīdzināt. Redzēšu, kā mainās tendences un ātrumi, lai zinātu, kurā virzienā turpināt strādāt," par lēmumu doties uz Sočiem stāsta Martins Dukurs.

"Diena" vēsta, ka idejas iniciators braukšanai uz Sočiem bijis Krievijas skeletona izlases galvenais treneris Dirks Matšencs, kurš Krievijas izlase uzsāka trenēt pagājušajā pavasarī. Dukurs idejai piekritis, jo tādējādi varēs notestēt jauno tehniku un redzēt tendences. Martins Dukurs pagājušajā sezonā uzvarēja Pasaules kausa kopvērtējumā.

Izmantotie resursi:
Laikraksts ''Diena''

     [+] [-]

, 2021-03-25 18:33, pirms 3 gadiem
Haha, divi penši tagad kopā trenēsies?
Bet vispār ironiski, ķipa ir nesaskaņas, bet kopā trenēsies.