Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Olimpiskā čempione: "Man ir skumji par Martinu Dukuru"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Olimpiskā čempione: "Man ir skumji par Martinu Dukuru"
Martins Dukurs
Foto: Edmunds Brencis, F64

2014. gada olimpiskā čempione skeletonā Elizabete Jārnolda (Lielbritānija) pauž gandarījumu par panākumiem krievu dopinga izmeklēšanā, taču ir bēdīga par sportistiem, kuriem tika liegta iespēja izbaudīt uzvaras mirkli uz Soču pjedestāla.

Kā jau ziņots, Starptautiskā olimpiskā komiteja (SOK) pieņēmusi lēmumu sodīt olimpiskās zelta medaļas ieguvēju Aleksandru Tretjakovu un bronzas medaļnieci Jeļenu Ņikitinu par dopinga lietošanu Soču spēļu laikā.

Kā zināms, 2014. gada ziemas spēlēs mūsu Martins Dukurs ieguva sudraba godalgu, savukārt latvietis Tomass Dukurs un amerikāniete Ketija Ūlendere palika soli aiz pjedestāla.

"Mums būtu jābūt priecīgiem, ka cīņa pret dopingu uzņem apgriezienus. Bet man ir skumji par Ketiju Ūlenderi un Martinu Dukuru - šiem neticamajiem sportistiem bija jāizbauda viņu moments uz pjedestāla," atzīt Soču olimpiskā čempione Elizabete Jārnolda. "Cerēsim, ka cīņa turpināsies, un Phjončhanas olimpiāde būs laba vieta visiem tīrajiem sportistiem."

Atgādinām, ka Elizabete Jārnolda bija viena no pirmajām, kura pērnajā rudenī pauda gatavību boikotēt 2017. gada pasaules čempionātu, kas bija nozīmēts Sočos. Pēcāk šīs sacensības tika pārceltas uz Vāciju.

Izmantotie resursi:
twitter.com/theyarnold
rsport.ria.ru

  -2 [+] [-]

, 2017-11-23 17:09, pirms 7 gadiem
amerikāniete Ketija Ūlendere (C)
---------------
Amerikāniete ar Ū?! Es drīzāk padomāja ka kāda zviedriete!
Un ka tad Amerikāņi raksta Ū?!

  -1 [+] [-]

, 2017-11-23 18:20, pirms 7 gadiem
Labi, ka šajā mūžīgajā cīņa ar Putina Krieviju neesam vieni. Arī citi sāk saprast, ka nemaz tik mīļi un pūkaini viņi nav!!!
P.S. - man nav nekas pret īstajiem krieviem, jo tā ir patīkama, gudra un viesmīlīga tauta.

  -3 [+] [-]

, 2017-11-24 00:08, pirms 7 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Labi, ka šajā mūžīgajā cīņa ar Putina Krieviju neesam vieni. Arī citi sāk saprast, ka nemaz tik mīļi un pūkaini viņi nav!!!
P.S. - man nav nekas pret īstajiem krieviem, jo tā ir patīkama, gudra un viesmīlīga tauta.
Īsti Krievi - ir Putina un PSRS Patrioti!
Tapat kā īsti Latvieši, starp citu!
- Visi tie - kas nav pārdevušies Rietumiem!
Īsti Krievi un Īsti Padomju Latvieši - ir laba un gudra un viesmīlīga tauta - jo ir uzaugusi pie Komunisma idealiem, un īstām vērtībām, nevis pie Naudas, izlaidības un Pardošanās par Naudu!