Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Zirnei un Caucei pēc sezonas beigām veiktas pleca operācijas

Rolands Eliņš

Zirnei un Caucei pēc sezonas beigām veiktas pleca operācijas
Ulla Zirne. Foto: AFP/Scanpix

Latvijas kamaniņu braucēja Ulla Zirne sociālajā tīklā „Instagram” pavēstījusi, ka viņai veikta pleca operācija, kas bijusi nepieciešama jau iepriekš. Pleca operācija veikta arī citai Latvijas kamaniņu sportistei Elīzai Caucei, kura par to pastāstīja raidījumā „Hattrick”.

„Esmu pievienojusies „kamaniņu sportisti ar pleca operācijām” klubiņam,” raksta Ulla Zirne. „Pleca trauma man neļāva parādīt labāko sniegumu jau divus gadus. Sāpes, ko izjutu gandrīz katru dienu, neļāva darboties uz visiem 100% treniņos. Dažreiz pēc smagiem treniņiem naktīs pat nevarēju aizmigt sāpju dēļ. Tāpēc esmu ļoti priecīga, ka kopā ar ārstiem tika nolemts veikt operāciju un beidzot tikt vaļā no šīs traumas. Ceru, ka izdosies veiksmīga rehabilitācija un drīz varēšu trenēties, lai atgrieztos vēl spēcīgāka.”

Sportiste savu „Instagram” ierakstu papildināja ar „roadtobeijing2022”, apliecinot, ka mērķis ir par 2022. gada olimpiskajām spēlēm.

Starpsezonā plānotā pleca operācija veikta arī Elīzai Caucei, kura par to pavēstīja intervijā raidījumā „Hattrick”. Arī viņai pleca sāpes traucējušas ilgāku laiku, ieskaitot šīs sezonas sacensības, taču tagad pieņemts lēmums izmantot starpsezonas laiku pleca operācijas veikšanai. Caucei operācija veikta pirms pāris dienām.

Šo Pasaules kausa sezonu Cauce pabeidze devītajā vietā kopvērtējumā, kamēr Zirne ierindojās 14. pozīcijā pasaulē.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/B9_2RWZ...
https://www.facebook.com/watch/?v=5...

  +2 [+] [-]

, 2020-03-21 22:32, pirms 4 gadiem
Veiksmīgu rehabilitāciju abām. Kamaniņu braukšana ir bīstams un traumatisks sporta veids, un ar to nodarbojas tikai drosmīgi cilvēki.

     [+] [-]

, 2020-03-22 20:14, pirms 4 gadiem
Īstais laiks "sadakterēties" pirms OS 22.gadā, citādi ātri izaugs mazās - Bērziņa vai Vītola un būs jācīnās par vietu komandā, sevišķi Ullai! Turās, veselību, mazgājam rokas!