Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Brāļi Šici krīt Eiropas čempionātā, krievi izmanto vāciešu vilšanos

Agris Suveizda

Brāļi Šici krīt Eiropas čempionātā, krievi izmanto vāciešu vilšanos
Andris un Juris Šici. Foto: AP / Scanpix

Lillehammeres trasē Norvēģijā noslēgušās Pasaules kausa un Eiropas čempionāta sacensības divniekiem kamaniņu sportā. Pirmo vietu izcīnīja Krievijas duets Aleksandrs Deņisovs un Vladislavs Antonovs.

Pirmajā braucienā no trim Latvijas divniekiem visaugstāk bija mūsu vadošā ekipāža Andris un Juris Šici, kuri tikai par četrām tūkstošdaļām atpalika no ceturtās vietas, bet trijnieks bija vien četru simtdaļu attālumā. Tomēr otrajā braucienā cīņa par medaļām izpalika – kritiens un priekšpēdējā vieta, no finišējušajiem apsteidzot vienīgi ķīniešus, kuri krita pirmajā braucienā. Šosezon Šicu labākais rezultāts ir piektā vieta pirmajā posmā Insbrukā.

Pirmoreiz sezonā desmitniekā iekļūt tomēr neizdevās Kristenam Putinam un Imantam Marcinkevičam, kuri pirmajā braucienā bija desmitajā pozīcijā, taču otrajā braucienā uzrādīja 11. ātrāko laiku un noslīdēja uz 12. vietā, priekšā palaižot itāliešus Rīderu un Rastneru un vāciešus Goieki un Gammu, kuri pirmajā braucienā bija attiecīgi 11. un 14. vietā.

No desmitnieka Putins un Marcinkevičs atpalika par vienu desmitdaļu, bet uzreiz aiz viņiem 13. vietā ierindojās Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš, kuriem abos braucienos bija 13. labākais laiks. Abos braucienos ātrākie bija krievi Deņisovs un Antonovs, bet sezonas kopvērtējuma līderiem Toni Egertam/Sašam Benekenam un Tobīasam Vendlam/Tobīasam Ārltam attiecīgi astotā un septītā vieta.

Pasaules kausa 5. posms Lillehammerē

VDivnieksValstsLaiks
1.Deņisovs/AntonovsKrievija1:35.585
2.Štoi/KollersAustrija+1.000
3.Južakovs/ProhorovsKrievija+0.172
4.Nāglers/MallaiersItālija+0.277
5.Rīders/KaincvaldnersItālija+0.413
6.Hmelevskis/KovalevskisPolija+0.537
12.Putins/MarcinkevičsLatvija+0.792
13.Gudramovičs/KalniņšLatvija+1.002
19.A. Šics/J. ŠicsLatvija+8.328

Piedalījās 21, finišēja 20 ekipāžas

  -2 [+] [-]

, 2020-01-18 16:39, pirms 4 gadiem
Laiks pensijā!

     [+] [-]

, 2020-01-18 16:48, pirms 4 gadiem
Alpaville rakstīja: Laiks pensijā!
nope
vēl vismaz 6 gadus maukšot

  +1 [+] [-]

, 2020-01-18 20:14, pirms 4 gadiem
Nu tāda izgāšanās divniekos sen nav bijusi. Taču fričiem vēl trakāka diena, jo neviens netika sešiniekā. Kaut kādas mistērijas šogad Lillehammerē, un lielākie cietēji šoreiz mēs ar fričiem. Mīklas izrādījās neatrisināmas... Visvairāk žēl par Šiciem, otrā brauciena sākums bija labs, bet pēc tam sekoja liktenīgā kļūda - vai tikai nedaudz par daudz nenoriskēja, cerot iet uz maksimumu... Vismaz līdz finišam tika un uz nulles nepalika, bet tas nu tāds mazs mierinājums.

  +2 [+] [-]

, 2020-01-18 20:21, pirms 4 gadiem
Alpaville rakstīja: Laiks pensijā!
Ja kādam ir laiks pensijā, tad tas ir cits divnieks, kuri pieredzes ziņā ir ļoti tuvu brāļiem Šiciem, taču rezultātu ziņā (ja neskaita dažus posmus visas karjeras garumā) nevar salīdzināt.
Un, lai kā arī mēdz gadīties brāļiem, viņi tāpat divniekos joprojām visus šos daudzos gadus ir vienīgie, no kuriem ir reāli gaidīt augstus rezultātus.

     [+] [-]

, 2020-01-19 06:59, pirms 4 gadiem
piccola_b rakstīja: Ja kādam ir laiks pensijā, tad tas ir cits divnieks, kuri pieredzes ziņā ir ļoti tuvu brāļiem Šiciem, taču rezultātu ziņā (ja neskaita dažus posmus visas karjeras garumā) nevar salīdzināt.
Un, lai kā arī mēdz gadīties brāļiem, viņi tāpat divniekos joprojām visus šos daudzos gadus ir vienīgie, no kuriem ir reāli gaidīt augstus rezultātus.
Tieši tā- Gudramovičs/Kalniņš ir pilnīgi slotaskāti...