Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Otrajā braucienā Upīte/Bogdanova noslīd par pozīciju zemāk

Emils Ozerinskis

Otrajā braucienā Upīte/Bogdanova noslīd par pozīciju zemāk
Kitija Bogdanova. Foto: Mareks Gaļinovskis

Latvijas dāmu kamaniņu divnieks Anda Upīte un Kitija Bogdanova sestdien Oberhofas trasē ieņēma piekto vietu Pasaules kausa septītajā posmā. Par savu pirmo uzvaru sieviešu kamaniņu divnieku sacīkstēs parūpējās pirms šīs sezonas izveidotais pāris Dajana Eitbergere un Saskia Šimere.

Pavisam nesen izveidotais dāmu divnieks Anda Upīte/Kitija Bogdanova pirmo braucienu noslēdza ar ceturto pozīciju, par nieka tiesu atpaliekot no bronzas pozīcijās esošajām Eitbergeres/Šimeres. Otrais brauciens latvietēm iezīmējās ar būtisku kļūdu trases vidusdaļā, kas maksāja pozīcijas zaudēšanu austrietēm Eglei/Kipai. Par divām ar pusi simtdaļām Upīte/Bogdanova noturēja aiz sevis starta rekordu uzrāvušās amerikānietes Forganu/Kērgbiju, ierindojoties piektajā vietā.

Pamatīga cīņa risinājās par godalgotajām vietām. No trešās pozīcijas līdz zelta godalģam uzlēca Eitbergere/Šimere, izcīnot pirmo uzvaru pasaules kausa sacensībās. Cīņā par sudrabu itālietes Fetere/Oberhofere ar vienas tūkstošdaļas tiesu pārspēja pirmā brauciena ātrākās sportistes Degenhartu/Rozentālu.

PK posms kamaniņu sportā Oberhofā, sieviešu divnieki

VDivnieksValstsLaiks
1.Eitbergere/ŠimereVācija1:25.889
2.Fetere/OberhofereItālija+0.008
3.Degenharta/RozentālaVācija+0.009
4.Egle/KipaAustrija+0.239
5.Upīte/BogdanovaLatvija+0.535
6.Forgana/KērkbijaASV+0.559

Stratēja 12 ekipāžas