Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Šici otrajā braucienā atvadās no bronzas, Gudramovičs un Kalniņš krīt

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šici otrajā braucienā atvadās no bronzas, Gudramovičs un Kalniņš krīt
Foto: Mareks Gaļinovskis/FIL

Šodien Oberhofas trasē Vācijā sācies Pasaules kausa posms kamaniņu sportā. Divnieku ekipāžu konkurencē Juris un Andris Šici bija spiesti samierināties ar sesto vietu, kamēr Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš piedzīvoja kritienu.

Juris un Andris Šici, kuri iepriekšējā posmā bija spiesti samierināties ar pirmo vietu aiz goda pjedestāla, Oberhofā pēc pirmā brauciena atradās bronzas pozīcijā. Tomēr sekmīgs turpinājums nesekoja. Otrais brauciens brāļiem bija neveiksmīgāks, atmetot uz sesto pozīciju. Šici gan bija labākais no Latvijas divniekiem.

Mārtiņš Bots un Roberts Plūme brauca stabili un ierindojās devītajā vietā, savukārt Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš, pēc pirmā brauciena atrodoties piektajā vietā, otrajā braucienā piedzīvoja kritienu. Interesanti, ka pirmajā braucienā tajā pašā vietā kritienu piedzīvoja titulētie vācieši Tobiass Vendls un Tobiass Ārlts.

Pirmo sezonas uzvaru izcīnīja vācieši Toni Egerts un Saša Benekens, kuri par 0,155 sekundēm pieveica Austrijas ekipāžu Tomasu Steu un Lorencu Kolleru, kuri bija triumfējuši gan pirmajā, gan otrajā posmā. Jāpiezīmē, ka pirms nedēļas Egerts un Benekens bija līderi pēc pirmā brauciena, bet otrajā bija spiesti atkāpties uz goda pjdestāla otro pakāpienu. Bronzu šodien ieguva Janiks Millers un Armīns Fraušners.

Pasaules kausa posms Oberhofā, divnieki

VEkipāžaValstsLaiks
1.Egerts/BenekensVācija1:22.881
2.Steu/KollersAustrija+0.155
3.Millers/FraušersAustrija+0.196
4.Rīders/RastnersItālija+0.343
5.Rīders/KaincvaldnersItālija+0.392
6.Šics/ŠicsLatvija+0.396
9.Bots/PlūmeLatvija+0.755
19.Gudramovičs/KalniņšLatvija+6.080

     [+] [-]

, 2020-12-12 14:27, pirms 3 gadiem
Ekskursani , liekēži. Rene Latvijas sporta vēzis.