Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Kivleniekam Nāciju kausā Vistlerā 2. vieta

Andrejs Siliņš

Kivleniekam Nāciju kausā Vistlerā 2. vieta
Inārs Kivlenieks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Aizvadītajā naktī Vistlerā (Kanāda) notika Nāciju kauss kamaniņu sportā. Tajā sportisti cīnījās par vietu dalībai Pasaules kausa izcīņas 4. posmā, un vīru konkurencē Latvijas sportists Inārs Kivlenieks vietu Pasaules kausā nodrošināja ar otro vietu Nāciju kausa izcīņā.

Vīru konkurencē Latviju pārstāvēja Inārs Kivlenieks, Kristaps Mauriņš un Artūrs Dārznieks. Vairāk kā 30 dalībnieku vidū, šoreiz ātrākais no mūsējiem bija Inārs Kivlenieks, kas savā braucienā uzrādīja laiku 48.582 sekundes. Uzvarētājam Ludvigam Johannesam no Vācijas zaudējot 0.140 sekundes. Kristaps Mauriņš distanci veica 48.921 sekundē un izcīnīja 15.vietu. Savukārt Artūrs Dārznieks diemžēl nefinišēja. Līdz ar to, PK 4.posmā vīru konkurencē Latviju pārstāvēs Inārs Kivlenieks un Kristaps Mauriņš.

Dāmu konkurencē uz starta stājās 33 dalībnieces. Viņu vidū arī Ulla Zirne, kas finiša līniju šķērsojot pēc 37.521 sekundēm, uzvarētājai M.Kimberlejai no Kanādas zaudējot 0.406 sekundes, diemžēl nespēja kvalificēties PK 4.posmam.

Divnieku ekipāžu konkurencē Latviju pārstāvēja Oskara Gudramoviča/Pētera Kalniņa duets. Braucienā uzrādot laiku 37.030 sekundes, mūsu divnieku ekipāža ierindojās 6.vietā un kvalificējās pamatsacensībām.

Mūsu izlases pamatkodols Elīza Tīruma, Mārtiņš Rubenis un brāļu Andra Šica/ Jura Šiča divnieku ekipāža vietu Pasaules kausa izcīņā nodrošinājuši jau pērn, kad PK izcīņas pēdējos trīs posmos startēja spēcīgāko sportistu grupā.