Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Pasaules kausa sezona bobslejā sākas ar tikai desmit ekipāžām un Frīdriha kārtējo triumfu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pasaules kausa sezona bobslejā sākas ar tikai desmit ekipāžām un Frīdriha kārtējo triumfu
Frančesko Frīdrihs. Foto: Viesturs Lācis

Šodien Vistleras trasē Kanādā sākusies 2022./23. gada Pasaules kausa sezona bobslejā. Dominēt turpina Vācijas pilots Frančesko Frīdrihs, kurš divniekos bija labākais abos braucienos.

Pasaules kausa sezonai startējot Ziemeļamerikā, piedalījās tikai desmit ekipāžas – pa trim no Vācijas un Šveices, viena no ASV, Kanādas, Austrijas un Lielbritānijas.

Abos braucienos labāko laiku sasniedza vācu pilots Frančesko Frīdrihs, kurš par 0,11 sekundēm apsteidza britu Bredu Holu. Uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena stājās Johanness Lohners no Vācijas (+0,46). Ar pilniem rezultātiem iespējams iepazīties šeit.

Pagājušajā sezonā Frīdrihs divniekos neuzvarēja tikai vienā no astoņiem posmiem, Siguldā ierindojoties 12. vietā. Arī četriniekos viņš neuzvarēja tikai vienā posmā.

Pasaules kausa kopvērtējumā Frīdrihs uzvarējis jau četras sezonas pēc kārtas, triumfējot gan divnieku, gan četrinieku ieskaitē.

Rīt gaidāmas četrinieku sacensības. Arī nākamie divi posmi tiks aizvadīti Ziemeļamerikā. Decembra sākumā bobslejisti spēkosies Pārksitijā (ASV), bet pirms Ziemassvētkiem sacensības tiks aizvadītas Leikpleisidā (ASV). Pirmais posms Eiropā notiks 7. un 8. janvārī Vinterbergas trasē Vācijā.

Sportacentrs.com jau vēstīja, ka Latvijas bobslejisti Pasaules kausa sacensībās iesaistīsies tieši ar Vinterbergas posmu.

Sezonas noslēgums paredzēts 18. un 19. februārī Siguldā.

     [+] [-]

, 2022-11-26 13:04, pirms gada
Izmirstošs tas bobslejs ir. Pat veči šķidri paliek, nemaz nerunājot par sūda monobobu un sieviešu ākstīšanos.

     [+] [-]

, 2022-11-26 13:17, pirms gada
markkomartins rakstīja: Izmirstošs tas bobslejs ir. Pat veči šķidri paliek, nemaz nerunājot par sūda monobobu un sieviešu ākstīšanos.
Bobslejā ir tiešām diezgan bēdīgi,bet negribas,lai pavisam pazūd.Man patīk skatīties bobsleju,kaut tikai tāpēc,ka veči tur ir tik muskuļoti,seksīgi un ir reāli sulīgi un lieli dibeni,kurus rāda ar aizmugurējiem kadriem.