Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Klots izcīna septīto vietu PK posmā parabobslejā

Tomass Neuss Lucs
Tomass Neuss Lucs

Klots izcīna septīto vietu PK posmā parabobslejā
Alvils Brants (no kreisās), trenere Vita Kotāne un Artūrs Klots. Foto: Ģirts Kehris

Parabobslejisti turpina aizvadīt Pasaules kausa sacensības Sanktmoricas trasē Šveicē. Šodien notika vēl viens posms un tajā latvietis Arturs Klots izcīnīja septīto vietu, bet Alvils Brants ieņēma 13.vietu 17 parabobslejistu konkurencē.

Klots pēc pirmā brauciena bija starp līderiem, no pirmajā vietā esošā šveicieša Jonasa Fraja atpaliekot tikai 0.23 sekundes. Otrais brauciens gan vairs nepadevās tik labs, finišā devītais rezultāts, bet divu braucienu summā - septītā vieta. Latvietis uzvarētājam zaudēja 0,79 sekundes, bet ceturtā pozīcija bija 0,05 sekunžu attālumā.

Tikmēr Brantam nepadevās tieši pirmais brauciens, kurā palika pēdējā, 17.vietā, bet otrajā braucienā ar septīto rezultātu nodrošināja divu braucienu summā sev 13. vietu. Alvils uzvarētājam zaudēja 1,79 sekundes.

Par uzvarētāju kļuva zviedrs Sebastians Vestins, kurš pēc pirmā brauciena bija otrais, bet, veicot labu fināla braucienu, spēja apsteigt Fraju, kurš izcīnīja otro vietu. Trešā vietā ierindojās kanādietis Lonijs Bisonē.

Pasaules kausa kopvērtējumā līderis ar 627 punktiem ir šodien ceturto vietu izcīnījušais šveicietis Kristofers Stjuarts, divus punktus atpaliek Bisonete, bet par septiņiem punktiem mazāk ir Frajam. Klots un Brants attiecīgi ar 456 un 448 punktiem ir astotajā un devītajā vietā.

Ceturtdien un piektdien Sanktmoricā notiks pasaules čempionāts parabobslejā, savukārt nākamnedēļ sacensības notiks Francijā, Laplaņas trasē, kur plānoti gan Pasaules kausa posmi, gan Eiropas čempionāts.

Izmantotie resursi:
https://www.bobslejs.lv/raksts/para...

     [+] [-]

, 2021-02-23 17:03, pirms 3 gadiem
Kāpēc mūsējiem tāds rezultātu kritums, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem?