Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Kalenda krīt treniņos un sasit kamanas, tehnika saremontēta un gatava sacensībām

Agris Suveizda

Kalenda krīt treniņos un sasit kamanas, tehnika saremontēta un gatava sacensībām
Foto: bobslejs.lv

Pasaules kausa izcīņa bobslejā un skeletonā turpināsies sarežģītajā Altenbergas trasē Vācijā, kur šonedēļ notiks piektais posms, bet nākamnedēļ – arī sestais posms, kas vienlaicīgi būs arī Eiropas čempionāts. Treniņu nedēļa bijusi grūta – kritieni, sabojāta tehnika, bet sacensībām bobslejisti ir gatavi, informējusi Latvijas Bobsleja un skeletona federācija.

"Pirmajos divos treniņbraucienos mūsu jaunais pilots Jēkabs Kalenda piedzīvoja kritienus ar divnieku kamanām. Sportisti savainojumus neguva, bet cieta bobsleja kamanas, kurām bija nepieciešams remonts, kas jau paveikts, un komanda varēs startēt ar ierasto ekipējumu," teikts federācijas mājaslapā. "Turpmākos braucienus Kalenda veica sekmīgi. Emīls Cipulis veiksmīgus treniņbraucienus aizvadīja gan ar divnieku, gan četrinieku."

"Šonedēļ sacensībās piedalīsies mazāk ekipāžu, nekā iepriekš Vinterbergā, – 13 komandas. Uz treniņnometni savā mājas trasē Sanktmoricā devušies šveicieši, lai gatavots pasaules čempionātam, kas Šveicē notiks pēc divām nedēļām, savukārt Timo Roners – uz pasaules junioru čempionātu, kas šonedēļ notiek Vinterbergā. No elites sportistiem turp devies arī Rumānijas pilots Mihajs Tentja, kurš līdz ar to šonedēļ nepiedalīsies Pasaules kausa izcīņā," mājaslapā turpināts.

Piektdien
12:30 Skeletons sievietēm | Tiešraide TV3 Sport Open
16:30 Skeletons vīriešiem | Tiešraide TV3 Sport Open

Sestdien
11:00 Monobobslejs sievietēm | Tiešraide TV3 Sport Open
15:30 Bobslejs, vīrieši, divnieki | Tiešraide TV3 Sport Open

Svētdien
11:00 Bobslejs, sievietes, divnieki | Tiešraide TV3 Sport Open
15:30 Bobslejs, vīrieši, četrinieki | Tiešraide TV3 Sport Open

Izmantotie resursi:
https://www.bobslejs.lv/raksts/sone...