Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2956, Did:0, useCase: 3

Rastorgujevs par izšķirošajām kļūdām: ''Neatlika nekas cits kā cīnīties''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Rastorgujevs par izšķirošajām kļūdām: ''Neatlika nekas cits kā cīnīties''
Andrejs Rastorgujevs. Foto: AFP/Scanpix

Latvijas vadošais biatlonists Andrejs Rastorgujevs pēc teicamā starta pasaules čempionāta 20 kilometru individuālajā distancē un divām kļūdām stāvus šaušanā intervijā Latvijas Televīzijai sacīja, ka noslēgumā viņam neesot atlicis nekas cits kā cīnīties.

''Pieļāvu divas muļķīgas kļūdas stāvus. Pēdējais šāviens un… redzēsim finiša protokolā, kas beigās tur palika, bet divi [neaizvērti mērķi] ir daudz,'' intervijā pēc sacīkstes Latvijas Televīzijai sacīja Andrejs Rastorgujevs.

''Nezinu, kas kuriem krīt, bet man neaizkrita,'' atbildot uz žurnālista sacīto, ka mērķi parasti krīt Norvēģijas biatlonistiem, teica Latvijas vadošais biatlonists. ''Neatlika nekas cits kā cīnīties. Darbojos tālāk. Viens [neaizvērts mērķis] – tas nav tik slikti, bet divi – tas ir ļoti daudz.''

''Pašsajūta šodien bija laba. Serviss nostrādāja ļoti labi, teiktu pat izcili. Komanda kopumā nostrādāja. Rezultāts labs,'' teica Rastorgujevs.

Atbildot uz LTV žurnālista Raimonda Gekiša jautājumu, ar ko skaidrojama labā šaušana šajā sezonā, Rastorgujevs bija lakonisks: ''Ar darbu.''

''Vairāk uz to [pēdējo apli] gāju un taupījos, cik varēja pataupīties – nobraucienos vai aiz kāda pasēdēt, aizvēju paķert, un tad beigās redzēt, kāds ir rezultāts,'' norādot, ka ātrākais slēpojums pēdējā aplī bija iecerēts, teica Latvijas labākais biatlonists.

''Ja bija kāds spēcīgais priekšā, mēģināju sēdēt. Ja nē, tad pats dabūju strādāt,'' par izvēlēto taktiku turpināja Rastorgujevs.

  +2 [+] [-]

, 2024-02-15 11:07, pirms 4 mēnešiem
Nekas, šodien vēl viena iespēja iegūt diezgan augstu vietu. Iztiekot bez soda apļiem, mājiens meiteinei noteikti jābūt 10-niekā, bet varbūt arī ne tikai.

     [+] [-]

, 2024-02-15 14:27, pirms 4 mēnešiem
Varbūt varam pasapņot un atcerēties Novo Mesto jaukto 1+1 stafeti pirms gada...Kas zin, abiem ir labi rezultāti šajā PČ, cerēsim uz lielāko.
Būsim apmierināti ar labu rezultātu (TOP 4-8).
Tomēr 9.numurs jau par kko liecina, ka te varam.