Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Rastorgujevs izcīna uzvaru Baltijas kausa posmā ar kopēju startu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rastorgujevs izcīna uzvaru Baltijas kausa posmā ar kopēju startu
Andrejs Rastorgujevs. Foto: Dmitrijs Suļžics/f64

LETA. Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs svētdien Otepē vasaras biatlona Baltijas kausa sacensībās ar kopēju startu izcīnīja pirmo vietu.

12 kilometru sacensībās ar kopēju startu Rastorgujevs kļūdījās tikai divas reizes pēdējā no četrām šaušanām. Viņš finišu sasniedza pēc 32 minūtēm un 9,85 sekundēm.

Otrajā un trešajā vietā ierindojās igauņi Rene Zahna un Raido Renkels, kuri piekāpās Latvijas biatlonistam attiecīgi desmit un 28 sekundes.

Vēl Edgars Mise, pieļaujot pa vienai kļūdai pirmajā un trešajā ugunslīnijā, atpalika no Rastorgujeva gandrīz divas minūtes un ieņēma desmito vietu, kamēr Gints Lūsis finišēja 17. pozīcijā.

Sporta arbitrāžas tiesa (CAS) pagājušā gada septembrī par antidopinga noteikumu pārkāpumu - neatrašanos noteiktajā vietā trīs reizes gada laikā - piesprieda Rastorgujevam 18 mēnešu diskvalifikāciju, kas noslēdzās 11. septembrī.

Sestdien Rastorgujevs atgriezās sacensību apritē ar piekto vietu sprinta sacensībās.

  +1 [+] [-]

, 2022-09-25 18:57, pirms 2 gadiem
Nu izskatās būs savā līmenī - pasaules kausā grozīsies ap 20-50 vietu.

  +2 [+] [-]

, 2022-09-25 19:20, pirms 2 gadiem
Pēc rolleriem gan nevajag spriest par gatavību ziemas startiem,tās ir divas dažādākas disciplīnas un kaimiņu brāļi jau arī nav nekādi topinieki.
Vairs jau nav nekas daudz palicis,pēc diviem mēnešiem jārauj vaļā un Andrejam jāsāk ar IBU kausu,jo jāsāk ar kvalifikāciju,kas droši vien nebūs problēma.Pārējie mūsu bāleliņi tādi pašvaki izskatās.Dāmas jau nu ar tādas paknapas un šauj vispār diezgan švaki.
Vēlam veiksmi!

  +1 [+] [-]

, 2022-09-25 19:59, pirms 2 gadiem
Prieks redzēt rastiju atpakaļ sacensību apritē. Jāatstāj melnā josla aiz muguras un jāizspiež maksimums no 2-3 gadiem, kuros vēl varētu būt atlicis spēks būt elitē. Pirmajā pussezonā labi būtu grozīties tajā top30, atgūt garšu un pārliecību. Ja tas izdosies, tad pavisam reāli domār arī par top, vai top10. Jutīšu līdz no visas sirds, lai viss kā pa diedziņu, Andrej!

     [+] [-]

, 2022-09-25 21:24, pirms 2 gadiem
letinbee rakstīja: Pēc rolleriem gan nevajag spriest par gatavību ziemas startiem,tās ir divas dažādākas disciplīnas un kaimiņu brāļi jau arī nav nekādi topinieki.
Vairs jau nav nekas daudz palicis,pēc diviem mēnešiem jārauj vaļā un Andrejam jāsāk ar IBU kausu,jo jāsāk ar kvalifikāciju,kas droši vien nebūs problēma.Pārējie mūsu bāleliņi tādi pašvaki izskatās.Dāmas jau nu ar tādas paknapas un šauj vispār diezgan švaki.
Vēlam veiksmi!
pēc rolleriem tieši var labi spriest, jo visiem vienādi apstākļi un slēpot jau māk arī ar tiem, bet piekrītu kā igauņi nav lieli favorīti. Nav arī švakuļi, bet katrā ziņā Rastorgujevam ir labi tagad nedaudz izmēģināt sevi sacensību apstākļos. Šaušana arī nav slikta priekš pirmajiem mačiem pēc pārtraukuma.

     [+] [-]

, 2022-09-25 21:46, pirms 2 gadiem
Man vairāk prieks, ka soda dēļ ( manā prātā stulba soda dēļ, bet kam negadās) nepameta biatlonu, būs ok, zelta paaudzē gan vēl iešaus/ieslēpos

     [+] [-]

, 2022-09-25 21:52, pirms 2 gadiem
itaalo rakstīja: Man vairāk prieks, ka soda dēļ ( manā prātā stulba soda dēļ, bet kam negadās) nepameta biatlonu, būs ok, zelta paaudzē gan vēl iešaus/ieslēpos
gadās viens vai divi sarkanie karodziņi, bet trešais jau ir paviršība. Piekrītu, ka sods nevajadzīgs un profesionālim tādu nebūtu jāsaņem (ja vien apzināti nešmaucas). Atgriešanās arī priecē, Rastorgujevs Latvijas biatlonam ir vajadzīgs.