Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Čempione Ulsbū-Reiselanna nestartēs Pasaules kausa pirmajā posmā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempione Ulsbū-Reiselanna nestartēs Pasaules kausa pirmajā posmā
Marte Ulsbū-Reiselanna. Foto: Berit Roald/NTB.

LETA. Iepriekšējā Pasaules kausa sezonā uzvarējusī norvēģu biatloniste Marte Ulsbū-Reiselanna nestartēs 2022./2023. gada sezonas pirmajā posmā.

Pasaules kausa sezona pēc nedēļas sāksies ar pirmo posmu Kontiolahti, Somijā. Ulsbū-Reiselanna šoruden nav startējusi sacensībās un tagad plāno trenēties pēc individuāla plāna, lai pakāpeniski pielāgotos intensīvākām slodzēm.

"Pagaidām mans organisms nav gatavs smagām sacensībām, tāpēc palikšu mājās," savu lēmumu pamato sportiste.

Iepriekšējā sezonā 31 gadu vecā norvēģiete kļuva par Lielā kristāla globusa ieguvēju, kā arī izcīnīja trīs zelta un divas bronzas medaļas Pekinas olimpiskajās spēlēs.

Ulsbū-Reiselannas titulētā komandas biedrene Tīrila Ekhofa Covid-19 komplikāciju dēļ nestartēs 2022./2023. gada sezonas sākumā.

Pēc posma Kontiolahti biatlonisti dosies uz Hohfilceni Austrijā, kur otrais Pasaules kausa posms noritēs no 8. līdz 11. decembrim.

  +2 [+] [-]

, 2022-11-23 07:19, pirms gada
Ja par Ekhofu varēja noprast, ka viņa izlaidīs pirmo posmu, tad Marte laikam ir ārā no aprites uz nenoteiktu laiku. Redzēs, ko norvēģi liks vietā uz startu. Varbūt kādu jaunu talantu? Zviedrietes, Vācietes u.c. būs pārākas sezonas sākumā.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-23 11:14, pirms gada
Hmm...kaut kas jau tur interesants notiek,bet domāju,ka mēs nekad taisnību neuzzināsim.Vēl jau arī Ingrīdas jociņi var atkārtoties.
Norgiem jau gan nav tur nevienas baigi talantīgās,kas spētu to putru pamaisīt,nav.Man jau šķiet,ka zviedrietes,vācietes un itālietis pārsvarā to putras katlu maisīs un ir jau vēl pa kādai,kas ik pa brītiņam pasmels ar lielo kausu,jo 15000€ katrā individuālajā distancē PK krietni uzlabo apetīti.Pat pa 30 vietu vēl iešķiebj 200€ garastāvokļa uzlabošanai.
Veiksmi!

  +1 [+] [-]

, 2022-11-23 13:42, pirms gada
Aizmirsu piebilst,ka 22/23 sezonai IBU plāno iztērēt 8,8 mil.€ prēmiju fondam.Malači!

     [+] [-]

, 2022-11-23 15:28, pirms gada
letinbee rakstīja: Aizmirsu piebilst,ka 22/23 sezonai IBU plāno iztērēt 8,8 mil.€ prēmiju fondam.Malači!
jā, biatlonam naudiņa ir. Ne veli Lampiča, Nilsone, Hermane u.c. pārgāja uz šo sporta veidu. Noteikti ne vienīgais, bet droši vien gana liels. FIS arī šogad ir palilinājuši prīzes, bet to nevar salīdzināt ar biatlonu.