Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Pašreizējā PK uzvarētāja Ulsbū-Reiselanna sezonu sāks ar ceturto posmu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Pašreizējā PK uzvarētāja Ulsbū-Reiselanna sezonu sāks ar ceturto posmu
Marte Ulsbū-Reiselanna. Foto: Berit Roald/NTB.

LETA. Iepriekšējā Pasaules kausa sezonā uzvarējusī norvēģu biatloniste Marte Ulsbū-Reiselanna 2022./2023.gada sezonu sāks ar ceturto posmu, kas norisināsies gada sākumā Pokļukā.

Pasaules kausa sezonā līdz šim aizvadīti trīs posmi, taču Ulsbū-Reiselanna šoruden nav startējusi sacensībās. Sportiste pēc iepriekšējās sezonas cīnījās ar infekcijām organismā un šoruden trenējās pēc individuāla plāna, lai pakāpeniski pielāgotos intensīvākām slodzēm.

"Viņa pēdējos mēnešos paveikusi lielisku darbu un ļoti labi reaģē uz lielām slodzēm," saka Norvēģijas izlases vadītājs Pērs Arne Butnans.

Iepriekšējā sezonā 32 gadu vecā norvēģiete kļuva par Lielā kristāla globusa ieguvēju, kā arī izcīnīja trīs zelta un divas bronzas medaļas Pekinas olimpiskajās spēlēs.

Arī titulētā Ulsbū-Reiselannas komandas biedrene Tīrila Ekhofa Covid-19 komplikāciju dēļ nestartē 2022./2023.gada sezonas sākumā.

Izmantotie resursi:
LETA