Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Sandra Buliņa ieņem 17. vietu IBU Junioru kausa sacensībās ar kopēju startu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sandra Buliņa ieņem 17. vietu IBU Junioru kausa sacensībās ar kopēju startu
Sandra Buliņa. Foto: sportistes Facebook profils

LETA. Latvijas biatloniste Sandra Buliņa svētdien Itālijā ieņēma 17. vietu Starptautiskās biatlona savienības (IBU) Junioru kausa deviņu kilometru distancē ar kopēju startu.

Buliņa reizi kļūdījās otrajā šautuvē un trīsreiz - trešajā, distanci veicot par trim minūtēm un 13,7 sekundēm lēnāk nekā uzvarētāja austriete Anna Andeksera.

Andeksera, kura šautuvē kļūdījās divreiz, par 38,1 sekundi apsteidza vācieti Johannu Pufu, kura arī divreiz netrāpīja mērķī, un par 43,1 sekundi - slovēnieti Kaju Zorcu.

Sanita Buliņa astoņreiz netrāpīja mērķī, trešajā šaušanā kļūdoties četrreiz, un ieņēma 26. vietu, uzvarētājai zaudējot četras minūtes un 18 sekundes.

Estere Volfa četras no septiņām kļūdām šaušanā pieļāva pēdējā šautuvē, finišējot sešas minūtes un 29,3 sekundes aiz uzvarētājas, ieņemot 43. vietu 59 dalībnieču konkurencē.

Svētdien pirmais IBU Junioru kausa posms noslēgsies ar 12 kilometru distanci vīriešiem distancē ar kopēju startu, distancē dodoties 60 sportistiem.

No 13. līdz 19. februārim šosezon Madonā norisināsies Eiropas atklātais junioru čempionāts.

     [+] [-]

, 2022-12-11 15:06, pirms 2 gadiem
Sandra sāk izskatīties stabilāk par Sanitu, un arī slēpošanas ātrumā zaudē tikai mazliet.

Volfai, Bleidelei arī tīri pieklājīgs slēpojums.