Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Francijas biatlona izlasei šajā sezonā būs jāiztiek bez olimpiskās čempiones

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Francijas biatlona izlasei šajā sezonā būs jāiztiek bez olimpiskās čempiones
Ž.Brezā-Bušē. Foto: www.francetvinfo.fr

2022./2023.gada Pasaules kauss biatlonā sāksies novembra beigās Somijā, bet tagad jau zināms, ka Francija sieviešu biatlona izlasei šajā sezonā būs jāiztiek bez olimpiskās čempiones Žistinas Brezā-Bušē, kurai ir svarīgs un tajā pašā laikā arī patīkams iemesls sezonas izlaišanai.

Žistinas Brezā-Bušē Pekinas olimpiskajās spēlēs kļuva par zelta medaļas ieguvēju masu starta distancē, kā arī uzvarēja pagājušās sezonas pēdējā startā – masu starta distancē, kas norisinājās Holmenkollenā Norvēģijā. Taču jaunajā sezonā Francijas komandā neredzēsim vienu no līderēm, jo Brezā-Bušē ir bērna gaidībās.

Pagājušajā sezonā Žistina Brezā-Bušē Pasaules kausa kopvērtējumā ieņēma 8.vietu, esot otrajai labākajai savā komandā aiz piekto vietu ieguvušās Anaisas Ševaljē-Bušē, kā arī ieguva mazo kristāla globusu masu starta disciplīnā, spraigā cīņā par diviem punktiem apsteidzot zviedrieti Elvīru Ēberju, kura šajā sezonā ir apņēmības pilna no troņa nostumt norvēģieti Martu Olsbu Reiselannu.

26 gadus vecā franču biatloniste kopš 2020.gada ir precējusies ar Žuljenu Bušē, kurš ir arī viņas treneris. Brezā-Bušē pēc bērna piedzimšanas plāno atgriezties sacensību apritē, jo paziņojumā bija norādījusi: “Tiekamies biatlona arēnās nākamgad!”

     [+] [-]

, 2022-10-07 17:10, pirms 2 gadiem
Francijas biatlonistēm šis ir zaudējums, bet tik un tā būs konkurētspējīgas, tostarp arī stafetēs.