Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Titulētā biatloniste Ekhofa Covid 19 komplikāciju dēļ izlaidīs sezonas sākumu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Titulētā biatloniste Ekhofa Covid 19 komplikāciju dēļ izlaidīs sezonas sākumu
Tirila Ekhofa. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB

Norvēģijas biatlona asociācija vakar veiktajā paziņojumā atklāja, ka viena no norvēģu vadošajām biatlonistēm Tirila Ekhofa nepiedalīsies sezonas pirmajās Pasaules kausa sacensībās, jo vēl neesot gatava pilnvērtīgi sacensties.

Iepriekšējās sezonas izskaņā Ekhofa inficējās ar Covid 19, pēc kā izslimošanas pieredzējusī sportiste saskārās ar būtiskām veselības komplikācijām, gan vasarā, gan rudenī nespējot pilnvērtīgi pievienoties izlases treniņnometnei, kā arī vasarā cīnoties ar miega problēmām.

Norvēģijas izlases treneris Pērs Arne Botnans atklāja: "Kopā ar pārējiem treneriem esam izsvēruši radušos apstākļus, secinot, ka Ekhofa vēl nav gatava piedalīties sacensībās. Šobrīd cenšamies uzraudzīt situāciju un piemeklēt atbilstošus treniņu plānus."

Pekinas olimpiskajās spēlēs Ekhofa izcīnīja zeltu jauktajā stafetē, sudrabu sacensībās ar kopēju startu un bronzu iedzīšanā. Ekhofa sezonu noslēdza ar divām uzvarām Pasaules kausa posmā Norvēģijas trasē Holmenkollenē.

Ja 2021./2022. gada sezonu Ekhofa Pasaules kausa kopvērtējumā noslēdza 11. vietā, tad 2020./2021. gada sezonā norvēģiete izcīnīja Pasaules kausa galveno trofeju - lielo kristāla globusu. 2021. gada pasaules meistarsacīkstēs Ekhofa sešās no septiņām disciplīnām finišēja pirmajā trijniekā.

Pasaules kausa sezona pēc divām nedēļām sāksies Somijas trasē Kontiolahti.

Izmantotie avoti:
https://www.biathlonworld.com/news/...

     [+] [-]

, 2022-11-04 17:01, pirms gada
Nav arī slikts plāns no sagatavošanās viedokļa. Varēs laicīgi aizlidot uz centrāleiropu un gatavoties augstkalnes apstākļiem, kamēr citi būs Somijā. Nākamie divi posmi Austrijā un Francijā, hemoglobīns noderēs

https://www.biathlonworld.com/calen...

     [+] [-]

, 2022-11-04 18:56, pirms gada
Norgēm būs ziepes,divas stipras meičas pagaidām maliņā.

     [+] [-]

, 2022-11-04 19:22, pirms gada
letinbee rakstīja: Norgēm būs ziepes,divas stipras meičas pagaidām maliņā.
Kura ir otrā?

     [+] [-]

, 2022-11-04 19:33, pirms gada
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: Kura ir otrā?
Marte

     [+] [-]

, 2022-11-04 19:36, pirms gada
Murlāpsis rakstīja: Marte
Ok. Jā, bija ziņa, ka nav formā un trenējas ar vācietēm, bet nezināju, ka pauzēs ar startiem

https://sportacentrs.com/ziemas_spo...

  +1 [+] [-]

, 2022-11-04 19:40, pirms gada
Kā tad tas iespējams? vakcīnas taču pasargā no komplikācijām un nāves no kovida? vai tie arī ir meli, tāpat kā meli par vakcīnu efektivitāti neinficēties un citus neinficēt, kā pandēmijas sākumā meloja ierēdņi un veselības aprūpes nozares "eksperti"

     [+] [-]

, 2022-11-04 20:14, pirms gada
Ja Marte pagaidām saka,ka var būt startēs Kontiolahti,tad Tirilas nākotne ir miglā tīta,jo viņa pašlaik pat netrenējas.
Toties pārējās jau berzē rokas,bet nu kuras būs ...zviedrietes,itālietes,franču leģions un ir jau vēl pa kādai spriganai meičai?
Tādā mazā iesildīšanās jau nākoš sestdien,svētdien Lillehammerē.
Veiksmi!

     [+] [-]

, 2022-11-04 20:26, pirms gada
letinbee rakstīja: Ja Marte pagaidām saka,ka var būt startēs Kontiolahti,tad Tirilas nākotne ir miglā tīta,jo viņa pašlaik pat netrenējas.
Toties pārējās jau berzē rokas,bet nu kuras būs ...zviedrietes,itālietes,franču leģions un ir jau vēl pa kādai spriganai meičai?
Tādā mazā iesildīšanās jau nākoš sestdien,svētdien Lillehammerē.
Veiksmi!
Es vēl pieskaitītu arī vācietes. Bet Tirilu vēl norakstīt noteikti nevar. Vienreiz jau atgriezās ar medaļām PČ Oslo. Tagad gan ir vecāka, protams.

     [+] [-]

, 2022-11-04 21:36, pirms gada
KoNoklusēMeļi rakstīja: Kā tad tas iespējams? vakcīnas taču pasargā no komplikācijām un nāves no kovida? vai tie arī ir meli, tāpat kā meli par vakcīnu efektivitāti neinficēties un citus neinficēt, kā pandēmijas sākumā meloja ierēdņi un veselības aprūpes nozares "eksperti"
Varbūt tev vēl kāds mūžīgo dzīvi no paris tabletēm ibumetina arī ir apsolījis? Bērni spēj sacerēt tūkstošiem debilu jautājumu, alternatīvi apdāvinātie un homeopāti arī.

A kas mierīgi seko parastiem, garlaicīgiem "uzpirktajiem" zinātniekiem, un spēj uztvert paplašinātus teikumus, tiem, nez kāpēc, viss ir normāli skaidrs un visur nerēgojas kaut kādas neesošas pretrunas.