Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Bo: "Uzdevumu, līdz karjeras beigām uzvarēt vismaz vienu reizi, esmu izpildījis"

Jānis Pārums

Bo: "Uzdevumu, līdz karjeras beigām uzvarēt vismaz vienu reizi, esmu izpildījis"
Tarjei Bo
Foto: Scanpix

Norvēģu biatlonists Tarjei Bo dalījies iespaidos par savu uzvaru sprintā Pasaules kausa izcīņas septītajā posmā Holmenkolenā (Norvēģija), kā arī pastāstījis par mērķiem sezonas noslēgumā.

"Uzvara šeit man deva jaunas sajūtas. Uzvarēt sacensībās dzimtenē – tas vienmēr ir īpaši. Iepriekš jokoju, ka līdz karjeras beigām gribu uzvarēt vēl vismaz vienu reizi, tā, ka uzdevumu esmu izpildījis. Nē, karjeru beigt netaisos, plānoju startēt vēl ilgi," sacīja Bo, piebilstot, ka iedzīšanā vēlētos lielāku slēpošanas ātrumu.

"Startēt mājās ir lieliski, jo šeit ir mana ģimene, mana mīļotā un daudz citu cilvēku, kas jūt man līdzi," uzsvēra norvēģis. "Patīkami, ka es viņiem kaut kā varu atdarīt par viņu atbalstu man."

"Man ir jauna motivācija, atlikušajā sezonas daļā gribu sasniegt maksimāli iespējamo. Būs lieliski, ja varēšu startēt pēc nedēļas Sočos, jo tur taču 2014.gadā būs olimpiskās spēles," noslēdza Bo.

Savukārt Pasaules kausa līderis Martēns Furkads, kurš Bo finišā zaudēja tikai 0.1 sekundi, atzina: "Bija vējains, šaušanā radās nelielas grūtības, taču varēju sašaut arī tīri, kā to paveica Tarjei. Nesaprotu Krievijas lēmumu nestartēt Holmenkolenā ar spēcīgāko sastāvu. Man šķiet dīvaini, ka nesacenšos ar viņiem, jo tā tomēr ir viena no vadošajām komandām."

Izmantotie resursi:
International Biathlon Union - IBU

     [+] [-]

, 2013-03-01 10:54, pirms 11 gadiem
Tarjei Bø uz sezonas beigām ir atvēries. Redzēs kā viņam ies Soču dubļos.. Krievi jau tur apmetušies uzreiz pēc WCh

  +1 [+] [-]

, 2013-03-01 11:04, pirms 11 gadiem
Tak ko var brīnīties par Krieviju, tur viss tiek darīts tikai domājot pat SOČI 2014, tāpēc jau viņi tur sēž un pēta kura smēre tajos dubļos daudz maz slīd, pie tam ar visiem milzīgajiem ieguldījumiem, šobrīd viņu nometnē izskatās, ka ir panika, jo pirmsolimpiskās sezonas pasaules čempionātos medaļu ir ļoti maz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja