Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Vinogradovs kvalificējies ziemeļu divcīņas sacensībām olimpiskajās spēlēs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vinogradovs kvalificējies ziemeļu divcīņas sacensībām olimpiskajās spēlēs
Markuss Vinogradovs. Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas ziemeļu divcīņas sportists Markuss Vinogradovs ir kvalificējies Pekinas ziemas olimpiskajām spēlēm, aģentūrai LETA apstiprināja Latvijas Slēpošanas federācijas (LSF) ģenerālsekretārs Agris Raugulis.

Šosezon Latvijas sportists startēja vairākās Kontinentālā kausa sacensībās, kā arī 19 gadu vecumā debitēja Pasaules kausā.

Labāko rezultātu šosezon Vinogradovam izdevās sasniegt pirmajās Kontinentālā kausa sacensībās, ieņemot 41. vietu. Savukārt Pasaules kausā Latvijas sportists ieņēma 48. vietu.

Pirms dalības Pasaules kausā viņš jau bija piedalījies divos pasaules čempionātos ziemeļu divcīņā, 2021. gadā ieņemot 50. vietu.

Vinogradovs būs pirmais Latvijas pārstāvis olimpisko spēļu ziemeļu divcīņas sacensībās kopš 1936. gada.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-17 18:18, pirms 2 gadiem
Ja pareizi saprotu, tad pilnībā attaisnojās brauciens uz ASV pagājušajā sezonā uz Kontinentālā kausa sacensībām, jo tur bija daudz mazāka konkurence nekā citos posmos, un Vinogradovs tur 3 reizes tika punktos jeb top 30. Tie ir arī viņa vienīgie punkti KK karjerā.

  +3 [+] [-]

, 2022-01-17 18:43, pirms 2 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Ja pareizi saprotu, tad pilnībā attaisnojās brauciens uz ASV pagājušajā sezonā uz Kontinentālā kausa sacensībām, jo tur bija daudz mazāka konkurence nekā citos posmos, un Vinogradovs tur 3 reizes tika punktos jeb top 30. Tie ir arī viņa vienīgie punkti KK karjerā.
Aha, acīmredzot, ka tā. Malači, stratēģija nostrādāja.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-17 20:01, pirms 2 gadiem
Beidzot mums kāda olimpiskā cerība paspīdēja! A ja nopietni, lai puisis brauc, tikai būs žēl, ja šī būs pirmā un pēdējā viņa olimpiāde.

     [+] [-]

, 2022-01-18 14:52, pirms 2 gadiem
kanaris rakstīja: Beidzot mums kāda olimpiskā cerība paspīdēja! A ja nopietni, lai puisis brauc, tikai būs žēl, ja šī būs pirmā un pēdējā viņa olimpiāde.
žel ir tos , kas prot savlaicīgi padoties jau pirms sacensībām.