Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Sievietēm supergigantā krietni pamainās rezultāti ar vakardienas nobraucienu

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Sievietēm supergigantā krietni pamainās rezultāti ar vakardienas nobraucienu
Federika Brinjone priecājas par uzvaru. Foto: Marco Trovati/AP.

Šodien Cauhenzē (Austrija) notikušajā Pasaules kausa posmā kalnu slēpošanā supergigantā, sievietēm uzvaru izcīnīja itāliete Federika Brinjone, bet vakardienas nobrauciena uzvarētāja un pirmās vietas ieguvēja Sanktmoricas supergigantā Lara Guta-Behrami (Šveice) palika tikai desmitā, bet vakar kritienu piedzīvojusī nobrauciena līdere un supergiganta uzvarētāja Leikluīzā un Valdizērā Sofija Godžija palika 19.vietā.

Šodien supergigantā rezultāti ne tikai pamainījās, salīdzinot ar vakardienas, kas nebūtu nekas ārkārtējs, bet arī ierastajiem šajā disciplīnā. Dažas allaž trijniekā vai pirmajās vietās supergigantā esošās kalnu slēpotājas palika ne tikai ārpus sešinieka (Guta-Behrami), bet arī desmitnieka (Godžija).

Tikmēr Brinjone spraigā cīņā ieguva pirmo vietu, atkārtojot Sanktmoricas otrā supergigantā panākumu decembrī. Beidzot trijniekā šajā disciplīnā iekļuva pasaules vicečempione Korine Sutere (Šveice), kurai trešā vieta Leikluīzas nobarucienā līdz šim bija vienīgā godalga šajā disciplīnā. Pirmo reizi trijniekā tika austriete Ariane Rēdlere, kura pamazām virzās uz augšu ar katrām sacensībām. Sešiniekā iekļuva divas milzu slaloma speciālistes Marta Bassino un Tessa Vorleja, ar kuru piekto vietu dalīja tautiete Laura Gošē, kura pirmo reizi bija ne tikai sešiniekā, bet arī desmitniekā.

Labāk nekā vakar nostartēja Pasaules kausa vicelīdere Petra Vlhova, ieņemot 18.vietu un ierindojoties tieši priekšā Godžijai. Slovākiete pietuvojās kopvērtējumā Mikaēlai Šifrinai, bet joprojām atpaliek no amerikānietes 37 punktus. Taču tik un tā ir palicis interesantāk cīņā par kopvērtējuma titulu.

Pasaules kausa posms kalnu slēpošanā, supergigants sievietēm, Cauhenzē (Austrija), 54 dalībnieces

V.SportisteValstsRezultāts
1.Federika BrinjoneItālija1:10.84
2.Korine SutereŠveice+0.04
3.Arianne RēdlereAustrija+0.17
4.Marta BassinoItālija+0.43
5.Laura GošēFrancija+0.51
5.Tessa VorlejaFrancija+0.51

Startēja 54, finišēja 45 dalībnieces

Pasaules kausa kopvērtējums sievietēm

V.SportisteValstsPunkti
1.Mikaela ŠifrinaASV966
2.Petra VlhovaSlovākija929
3.Sofija GodžijaItālija669
4.Sāra HektoraZviedrija582
5.Federika BrinjoneItālija547
6.Lara Guta BehramiŠveice469

Pasaules kausa kopvērtējums sievietēm supergigantā pēc 5 no 9 sacensībām

V.SportisteValstsPunkti
1.Sofija GodžijaItālija332
2.Federika BrinjoneItālija327
3.Elena KurtoniItālija248

     [+] [-]

, 2022-01-16 18:04, pirms 2 gadiem
Īss un lēns, tehnisks SG. Rezultāti to arī parāda

     [+] [-]

, 2022-01-17 10:05, pirms 2 gadiem
nicks rakstīja: Īss un lēns, tehnisks SG. Rezultāti to arī parāda
jā, trase vairāk parocīga milzu slaloma speciālistēm kā nobrauciena...un trasi uzlika franču treneris un , lūk, - Vorlija piektā kopā ar jauno francūzieti!