Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Ogres tramplīnlēcēja izcīna 3. vietu starptautiskajās "FIS New Star Trophy" sacensībās

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Ogres tramplīnlēcēja izcīna 3. vietu starptautiskajās "FIS New Star Trophy" sacensībās
Aelita Krasiļščikova (pirmā no labās). Foto: Margarita Sokolova.

Ogres tramplīnlēcēja Aelita Krasiļščikova sekmīgi nostartējusi starptautiskajās "FIS New Star Trophy" sacensībās Rumānijā, izcīnot trešo vietu.

Ogres tramplīnlēcēja Aelita Krasiļščikova ar treneri Margaritu Sokolovu nesen atgriezās no Starptautiskās slēpošanas federācijas (FIS) organizētās treniņnometnes Rumānijā, kuras noslēgumā bija arī iespēja pārbaudīt savus spēkus un varēšanu "FIS New Star Trophy" sacensībās. Nometnē un sacensībās piedalījās sportisti un treneri no sešām valstīm.

Aelita Krasiļščikova trenējās un sacensībās startēja pa 70 metru jaudas tramplīnu. Deviņu sportistu konkurencē sportiste, kura Sportiste pārstāv Ogres ziemeļu divcīņas klubu OZDK, spēja iekļūt trijniekā un kāpt uz pjedestāla trešā pakāpiena.

"Jāatzīst, ka līdz ideālajam rezultātam vēl ceļš ir ejams, taču šādas nometnes ļoti sekmē sportistu attīstību ar regulāriem treniņiem, uz sportista vajadzībām un spējām atbilstoša jaudas tramplīna, piecu dienu garumā," stāsta trenere Margarita Sokolova.

Tagad sportiste ar treneri turpinās trenēties un gatavosies ziemas sezonai.

Informāciju sagatavoja
Margarita Sokolova