Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Šodienas slaloms vīriešiem Zagrebā atcelts, cerības sarīkot rītdien

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Šodienas slaloms vīriešiem Zagrebā atcelts, cerības sarīkot rītdien
Foto: AP Photo/Gabriele Facciotti

Šodien Horvātijas galvaspilsētā paredzētais Pasaules kausa posms kalnu slēpošanā slaloma disciplīnā vīriešiem nenotika, jo tika atcelts sliktu laika apstākļu dēļ un pārcelts uz rītdienu.

Vakar Zagrebā slalomā sacentās sievietes, uzvaru izcīnot slovākietei Petrai Vlhovai. Jau vakardienas sacensībās varēja manīt, ka kalnu slēpotājām jāsacenšas grūtos apstākļos, otrajā braucienā izstājoties vai nopietnas kļūdas pieļaujot vairākām vadošajās pozīcijās esošajām kalnu slēpotājām.

Vīriešiem starts sākotnēji tika pārcelts nedaudz vēlāk, bet pēc tam ekstremālo laika apstākļu dēļ – lietus, migla un stiprs vējš – žūrija pieņēma lēmumu šodien slaloma sacensības tomēr neaizvadīt un pārcelt tās uz rītdienu. Vīrieši šajā sezonā slalomā ir sacentušies tikai divas reizes, vadībā ar 140 punktiem šajā disciplīnā atrodoties norvēģim Sebastianam Fossam-Sulevogam un zviedram Kristoferam Jakobsenam.