Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Otrajā PK posmā divniekos uzvaru svin Angerers

Jānis Celmiņš

Otrajā PK posmā divniekos uzvaru svin Angerers
Karls Angerers
Foto: AP/Scanpix

Otrajā Pasaules kausa (PK) posmā bobslejā, kurš risinās Kalgari trasē Kanādā, divnieku sacensībās uzvaru izcīnījuši vācieši Karls Angerers un Gregoru Bermbahu, bet dalīta otrā vieta tika Manuela Mačatas (Vācija) un Monako pilota Patrika Serveles pilotētajām ekipāžām.

Cīņa par uzvaru otrajā PK posmā bija ļoti spraiga. Pirmo braucienu visātrāk veica Karla Angerera pilotētā ekipāža. No viņa par 0,18 sekundēm atpalika Manuels Mačata, bet 0,21 sekundi līderim zaudēja Patriks Servele (Monako). Otrajā braucienā ātrākais bija Servele, otro ātrāko laiku uzrādīja Angerers, bet trešais ātrākais Mačata.

Summā tas pirmo vietu deva Angereram / Bermbaham, bet otro vietu dalīja viņa tautieši Mačata un Bredau, kā arī Monako ekipāžā – Servele / Brauns. Uzvarētāji divu braucienu summā abus otrās vietas ieguvējus apsteidza par 0,20 sekundēm.

PK 2. posms, Kalgari

VietaDuetsValstsLaiks
1.ANGERER Karl / BERMBACH GregorGER1:50.57
2.MACHATA Manuel / BREDAU AndreasGER+0.20
3.SERVELLE Patrice / BROWN LascellesMON+0.20
4.HOLCOMB Steven / LANGTON StevenUSA+0.39
5.RUSH Lyndon / WRIGHT NevilleCAN+0.40
6.ZUBKOV Alexsandr / TRUNENKOV DmitryRUS+0.46

Izmantotie resursi:
Home : FIBT the international home of...

     [+] [-]

, 2010-12-04 22:23, pirms 14 gadiem
mja Monako 3vieta,kas to butu domajis un paredzejis