Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Boļšunovs izlaidīs sezonas atklāšanu

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Boļšunovs izlaidīs sezonas atklāšanu
Aleksandrs Boļšunovs. Foto: Scanpix.

Kā izteicies krievu treneris Jurijs Borodavko, tad Aleksandrs Boļšunovs pēc pusotras nedēļas nepiedalīsies Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) sacensībās Somijas ciematā Muonio.

FIS sacensības Muonio ir Krievijas slēpošanas komandas iecienītas sezonas atklāšanas sacensības. Pasaules kausa ieguvējs trenējas Somijā kopā ar komandu, bet FIS sacensībās Muonio nestartēs.

“Redzēsim, kurš no mūsu slēpotājiem startēs Muonio sacensībās, taču jau tagad varu apstiprināt, ka Aleksandrs Boļšunovs nestartēs,” saka Borodavko.

Krievijas izlases līderis šoruden pārcietis divas operācijas papildus tam, ka kopš pagājušā gada pavasara viņš cīnījies ar traumām. Šīs nedēļas sākumā Borodavko atzina, ka sarežģījumu dēļ Boļšunovs ir ievērojami “atmests atpakaļ”.

“Viņš ir zaudējis nedaudz spēkus šo iemeslu dēļ, un tāpēc necer, ka spēs sevi apliecināt jau no paša sākuma,” norāda treneris.

Izmantotie resursi:
langrenn.com

  +2 [+] [-]

, 2021-11-04 11:47, pirms 3 gadiem
Jāuzņem dopigtūre ,lai līdz OS būtu tīrs.

     [+] [-]

, 2021-11-04 12:21, pirms 3 gadiem
Tad jau nebūs šova, tak šitais frukts pagājušājā sezonā veica dažādus izgājienus?