Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2983, Did:0, useCase: 3

Gogols pēc fināla sasniegšanas: ''Spēlējam gudri un nobrieduši. Redzu arī progresu''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Gogols pēc fināla sasniegšanas: ''Spēlējam gudri un nobrieduši. Redzu arī progresu''
Gustavs Freimanis un Mihals Gogols. Foto: CEV

Latvijas vīriešu volejbola izlase šovakar Jelgavā trīs setos sakāva Austriju, sasniedzot Eiropas Sudraba līgas finālu. Pēc mača komentārus Latvijas Volejbola federācijai sniedza galvenais treneris Mihals Gogols, komplimentējot komandas demonstrēto sniegumu un progresu, salīdzinot ar pagājušo gadu, kā arī valstsvienības cēlājs Edvīns Skrūders.

“Mēs labi sākām spēli, gudri servējām, labi spēlējām uzbrukumā, tā panākot pārsvaru rezultātā. Piespēles varēja būt labākas, un tas ir elements, kurā mums jāievieš izmaiņas, taču kopumā mēs savu darbu padarījām, sasniedzām finālu un esam priecīgi par to. Mēs labi spēlējām blokā. Sākām labi, tad mums bija sliktāki brīži un nevarējām tikt līdzi pretiniekiem, taču atgriezāmies savā līmenī. Man patīk, ka spēlējam gudri un nobrieduši. Un es redzu arī progresu, salīdzinot ar pagājušo gadu. Tagad mēs vairāk piedomājam pie tā, ko darām,” spēli un šogad padarīto vērtēja Latvijas izlases galvenais treneris Mihals Meško Gogols, piebilstot, ka šobrīd vēl nav zināms, ar ko būs jātiekas, taču pēc fināla viena komanda nopelnīs zelta, bet otra – sudraba medaļas.

“Mūsu spēles kvalitāte bija tieši tik laba, lai pietiktu uzvarai ar 3-0, taču kopumā mēs noteikti varam spēlēt labāk, nekā mēs to darījām šodien,” paškritisks bija Latvijas izlases cēlājs Edvīns Skrūders. “Malā paliekot Šmitam, manās darbībās nekas daudz nemainījās. Katrs spēlētājs ir gatavs otru aizvietot, un ejam laukumā un cīnāmies kā komanda. Tas, ka mums ilgāk jāgaida līdz finālspēlēm, varētu būt par labu mums, jo mums būs vairāk laika atpūsties, taču jebkurā gadījumā uzvarēs stiprākā komanda.”

Finālspēles paredzētas 6. un 9. jūlijā. Latvijas izlasei tajās pretī stāsies Kipra vai Ungārija. Šovakar pirmajā mačā kiprieši savā laukumā ņēma virsroku četros setos.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Volejbola federācija