Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2983, Did:0, useCase: 3

Ungāri uzvar zelta setā un kļūst par Latvijas pretiniekiem Sudraba līgas finālā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ungāri uzvar zelta setā un kļūst par Latvijas pretiniekiem Sudraba līgas finālā
Ungārijas volejbolisti. Foto: CEV

Šodien par Latvijas pretinieci Eiropas Sudraba līgā volejbolā finālā kļuva Ungārija, kas pusfināla atbildes mačā Kipru uzvarēja četros setos ar 3-1 (25:13, 25:16, 25:27, 25:16), vēlāk esot pārākai arī zelta setā ar 15:12. Fināla mači gaidāmi 6. un 9. jūlijā.

Par Latvijas volejbola izlases pretinieci Eiropas Sudraba līgas finālā šodien kļuvusi Ungārijas izlasi, kam bija nepieciešams zelta sets, lai divu spēļu summā pārspētu Kipru.

Pirmajā spēlē Kipra bija pārāka ar 3-1, bet šodien ar tādu pašu rezultātu jau labāki bija ungāri. Zelta setā mājinieci uzvarēja ar 15:12 un tādējādi kļuva par Latvijas pretinieci finālā. Kopumā spēli Ungārija sāka ar pārliecinoši uzvarētiem pirmajiem diviem setiem (25:13, 25;16), bet intriģējošajā trešajā setā Kipra bija labāki (27:25). Ceturtajā jau atkal dominēja mājinieki (25:16).

Ungārijas labā uzbrukumā rezultatīvākais bija Gabors Bogolijs, kurš guva 22 punktus. 19 punkti uzbrukumā Kristofam Horvātam, bet 18 Oliveram Kečkemeti.

Šajā sezonā Eiropas Sudraba līgā pusfinālā un finālā tiek aizvadītas spēles katras komandas laukumā. Finālā mači gaidāmi nākamnedēļ, 6. un 9. jūlijā. Par Sudraba līgas čempioni kļūs uzvarētāja divu spēļu summā. Jāmin, ka Latvija šajā vasarā vēl nav piedzīvojusi zaudējumu, pie tam, visas uzvaras svinētas ar 3-0.

Izmantotie resursi:
https://www.cev.eu/match-centres/ce...