Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2982, Did:0, useCase: 3

Jelgavas un Daugavpils volejbolistes Baltijas līgā zaudē Igaunijas vienībām

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Jelgavas un Daugavpils volejbolistes Baltijas līgā zaudē Igaunijas vienībām
"SuFA klubs/Daugavpils Universitāte" volejbolistes. Foto: Sporta un fiziskās attīstības klubs

LETA. "Jelgava" un Daugavpils "SuFA klubs"/"Daugavpils Universitāte" ("SuFA klubs"/DU) svētdien "Optibet" Baltijas Sieviešu volejbola līgas (BSVL) spēlēs piekāpās Igaunijas komandām.

Jelgavnieces mājas spēlē ar 1-3 (21:25, 20:25, 25:10, 20:25) zaudēja "Rae Spordikool"/"Viaston".

Mājinieču rindās ar 14 punktiem rezultatīvākā bija Līva Sola, kamēr 12 punktus pievienoja Amanda Regute un Monta Urbāne, kura arī sešas reizes izcēlās blokā. Starp viešņām 15 punktus sakrāja Silvija Pertensa.

Citā mačā daugavpilietes savā laukumā ar 1-3 (17:25, 26:24, 16:25, 16:25) atzina "Audentes SG"/NK vienības pārākumu.

Daugavpils komandā Dagmāra Helēna Laurecka tika pie 18 punktiem, bet Inga Sauša, kura sešus punktus guva blokā, izcēlās ar 12 punktiem. Igaunijas vienībā rezultatīvākā ar 28 punktiem bija Nora Lembera.

Dienu iepriekš "Jelgava" ar 3-0 (25:13, 25:20, 25:19) uzvarēja "Audentes SG"/NK.

Jelgavas komandas panākumu sekmēja Sola, kura guva 13 punktus, kamēr viešņas no zaudējuma neglāba Lemeberas 18 gūtie punkti.

Savukārt "SuFA klubs"/DU sestdien ar 0-3 (13:25, 14:25, 12:25) piekāpās "Rae Spordikool"/"Viaston" volejbolistēm.

Daugavpils vienībā rezultatīvākā ar desmit punktiem bija Diāna Vabiščeviča, bet Igaunijas komandā pie 12 punktiem tika Pertensa.

Turnīra tabulā pirmo vietu ar septiņiem punktiem trīs spēlēs ieņem "Rae Spordikool"/"Viaston". RVS/LU ar četriem punktiem divās spēlēs ir piektā, "Jelgava" ar trīs punktiem ir sestā, RSU/MSĢ ar vienu punktu un "SuFA klubs"/DU bez punktiem ieņem attiecīgi pirmspēdējo un pēdējo vietu desmit komandu konkurencē.

BSVL sacensībās tāpat kā gadu iepriekš startē desmit komandas. Latviju pārstāv četras vienības - "Jelgava", "Rīgas Volejbola skola"/"Latvijas Universitāte" (RVS/LU), "Rīgas Stradiņa Universitāte"/"Murjāņu Sporta ģimnāzija" (RSU/MSĢ) un Daugavpils "SuFA klubs"/"Daugavpils Universitāte" ("SuFA klubs"/DU). Arī Igaunija ir pārstāvēta ar četriem klubiem (Tartu TU/"Bigbank", Tallinas "TalTech", "Rae Spordikool"/"Viaston" un "Audentes SG"/NK), bet Lietuva - ar diviem (Jonavas "Aušrine" un "Kaunas-VDU").

Izmantotie resursi:
LETA