Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2982, Did:0, useCase: 3

"RTU Robežsardze"/"Jūrmala" volejbolisti Baltijas līgā svin otro uzvaru

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

"RTU Robežsardze"/"Jūrmala" volejbolisti Baltijas līgā svin otro uzvaru
RTU ''Robežsardze''/''Jūrmala'' komanda. Foto: Artūrs Stiebriņš

LETA. "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" komanda sestdien izbraukumā Baltijas Vīriešu volejbola līgas (BVVL) spēlē pārspēja Edvarta Buivida pārstāvēto "Barrus"/"Voru" vienību.

Jūrmalnieki viesos uzvarēja ar 3-1 (25:18, 25:17, 17:25, 27:25).

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Matīss Gabduļins, 12 punktus guva Jēkabs Dzenis, bet pa deviņiem punktiem - Patriks Pinka un Oļegs Klopovs, kuram četri punkti blokā.

Mājiniekiem 20 punktus guva Metjū Slivinskis, bet 17 punktus - Rasmuss Meiuss.

Buivids nebija iekļauts komandas pieteikumā.

Jēkabpils "Lūši" mājās ar 0-3 (23:25, 24:26, 20:25) piekāpās Igaunijas vienībai "Parnu".

Mājiniekiem rezultatīvākais ar astoņiem punktiem bija Andrejs Čmirovs, bet septiņus punktus guva Zigurds Adamovičs.

Viesiem, kurus šosezon pēc ilgāka pārtraukuma nevada Latvijas izlases bijušais galvenais treneris Avo Kēls un kuru rindās nav neviena Latvijas volejbolista, 15 punktus guva Toni Tammikārs, par punktu mazāk - Kaurs Eriks Kaiss.

Zaudējumu savā laukumā cieta arī Daugavpils "Ezerzeme"/DU vienība, kura ar 1-3 (25:20, 20:25, 11:25, 23:25) piekāpās Eduarda Stieģeļa pārstāvētajai Tallinas "Selver"/"TalTech".

Mājiniekiem 16 punktus guva Andris Širjakovs un 12 punktus - Ēriks Voroņko.

Viesu rindās Stieģelis laukumā devās uz triju punktu izspēli ceturtā seta beigās, punktus negūstot.

Rezultatīvākais viesiem ar 16 punktiem bija Olivers Oravs, bet 14 punktus, četrus no tiem gūstot ar servi, sakrāja Rauno Tamme un 13 - Jans Markuss Ipruss.

"Barrus"/"Voru VK" ar sešiem punktiem četrās spēlēs ieņem otro vietu, "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" ar pieciem punktiem trijās spēlēs ir trešā, Tallinas "Selver"/"TalTech" ar tādu pašu bilanci ir ceturtā, "Lūši" ar trim punktiem divās cīņās ir pirktie, bet "Ezerzeme"/DU ar vienu punktu divos mačos ieņem pēdējo vietu septiņu komandu vidū.

Izmantotie resursi:
LETA