Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2982, Did:0, useCase: 3

DU/"Ezerzeme" volejbolisti uzvar Pērnavas komandu

Rolands Eliņš

DU/"Ezerzeme" volejbolisti uzvar Pērnavas komandu
DU/"Ezerzeme". Foto: Sergejs Kuzņecovs

LETA. "Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme" (DU/"Ezerzeme") komanda svētdien izcīnīja uzvaru "Credit24" Baltijas volejbola meistarlīgas mačā.

Daugavpilieši mājās ar 3-1 (25:21, 20:25, 26:24, 25:22) pārspēja Avo Kēla vadīto un Toma Švana pārstāvēto "Parnu".

Uzvarētājiem 24 punktus, trīs no tiem blokā, guva Andris Širjakovs, bet 11 punkti, divi ar "eisiem", bija Nazaram Getmanam. Pa deviņiem punktiem sarūpēja Antons Nazarovs un Deniss Pavlovs, kuri blokā guva attiecīgi četrus un divus punktus.

Pretiniekiem 26 punktus guva Markuss Ūskari, bet Švans atzīmējās ar desmit punktiem, sešus no tiem gūdams ar "eisiem".

Turnīra tabulā pārliecinošā līderpozīcijā ar 25 punktiem deviņās spēlēs ir Tartu "BigBank". DU/"Ezerzeme" ar deviņiem punktiem astoņās cīņās ir sestā, bet tādu pašu bilanci iekrājuši piektajā pozīcijā esošie pērnavieši. Aiz Daugavpils kluba seko pārējās trīs Latvijas komandas - "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" astoņās spēlēs guvusi deviņus punktus, Jēkabpils "Lūšu" vienībai ir seši punkti septiņās spēlēs, bet "Biolars"/"Jelgava MSĢ" sešos dueļos ir palikusi bešā un ieņem pēdējo pozīciju.

Šosezon "Credit24" meistarlīgas sacensībās piedalās deviņas komandas - pa četrām no Igaunijas (Tartu "Bigbank", "Parnu", Tallinas "Selver" un "TalTech") un Latvijas ("Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme", "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", Jēkabpils "Lūši" un "Biolars"/"Jelgava MSĢ") un viena Lietuvas vienība - Klaipēdas "Amber Volley".

Pērnās sezonas turnīrā uzvaru svinēja Tallinas "Selver", kas finālā pārspēja "Saaremaa", bet trešo vietu izcīnīja Jēkabpils "Lūši".

Izmantotie resursi:
LETA