Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"DU/Ezerzeme" neizmanto iespējas un piekāpjas RTU/"Robežsardzei"/"Jūrmala"

Rolands Eliņš

"DU/Ezerzeme" neizmanto iespējas un piekāpjas RTU/"Robežsardzei"/"Jūrmala"
Foto: Renārs Koris

Latvijas volejbola čempionāta pusfināla sērijas pirmajā mačā "Daugavpils Universitāte/Ezerzeme" bija tuvu tam, lai iegūtu vadību 2-0, taču beigās zaudēja ar 1-3 pret RTU/"Robežsardzi"/"Jūrmalu".

Šī bija abu komandu pirmā spēle Latvijas čempionāta pusfinālā, kas notiks sērijā līdz divām uzvarām. RTU komandai izdevās cīņu sākt veiksmīgāk, tiekot pie uzvaras četru setu spēlē. Nākamā spēle būs 12. martā Daugavpilī.

Daugavpils Universitātes komanda šodien bija ļoti tuvu vadībai 2-0 pa setiem. DU pirmajā setā uzvarēja ar 25:21, lai gan vēl seta vidū atradās iedzinējos ar 12:13, bet pēc tam otrajā setā nonāca vadībā ar 24:22. Taču sekojošās divas setbumbas DU neizdevās izmantot, RTU atspēlējās un šajā setā uzvarēja ar 28:26.

Trešajā setā "Robežsardzes" komanda tika pie krietna pārsvara (19:12), kuru gan pretinieki gandrīz sadeldēja, pievelkot līdz 22:23. Taču seta galotnē RTU atkal nospēlēja veiksmīgāk, uzvarot ar 25:22.

Ceturtajā setā DU ilgāku laiku atradās 4-5 punktu vadībā, ieskaitot pārliecinošo 20:15 un 24:21, taču arī šoreiz četras setbumbas palika neizmantotas un "RTU/Robežsardze" uzvarēja ar 27:25, pieliekot punktu visai spēlei.

Uzvarētāju sastāvā ar 28 gūtiem punktiem pārliecinoši rezultatīvākais bija Matīss Gabduļins, kamēr 17 punkti Aleksandram Avdejevam. DU sastāvā 19 punktus guva Andris Širjakovs, bet 17 punkti Denisam Pavlovam.

Izmantotie resursi:
https://latvf-web.dataproject.com/M...