Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Lūši" pārliecinoši iesāk pusfināla sēriju

Ivars Bācis
Ivars Bācis

"Lūši" pārliecinoši iesāk pusfināla sēriju
Foto:Sporta klubs Jēkabpils "Lūši".

Vakar “Optibet” Latvijas čempionātā vīriešiem volejbolā sākās pusfināli, kur pirmajā spēlē Jēkabpils “Lūši” pārliecinoši trijos setos uzvarēja VK Biolars/Jelgava MSĢ.

• Trešdienas vakarā ar spēli Jēkabpilī, “Lūšiem” uzņemot VK “Biolars”/Jelgavas MSĢ, sākās pusfināls “Optibet” Latvijas čempionātā vīriešiem. Mājinieki svinēja uzvaru trijos setos ar 3:0 (25:15, 25:19, 25:18).

• Pirmajā setā nenotika līdzīga cīņa, izpaužoties mājinieku pārsvaram. Jau pašā sākumā, pateicoties pašu veiksmīgai darbībai blokā un pretinieku kļūdām, jēkabpilieši guva sešus bezatbildes punktus, bet seta vidū Pāvela Jemeļjanova netveramās serves ļāva mājiniekiem panākt deviņu punktu pārsvaru – 13:4. Faktisk gandrīz tādi pati starpība noturējās arī līdz seta beigām – 25:15.

• Otrajā setā parādījās intriga. Jemeļjanovam nesekmējās ar gremdēm, bet viesiem netverami gremdēja Eduards Stieģelis un labi nospēlēja blokā Kārlis Ābelītis, nodrošinot ciemiņiem divu punktu pārsvaru ar 5:7 un 7:9. Seta vidū “Lūši” pārņēma vadību, izvirzoties priekšā pat ar pieciem punktiem – 18:13, taču pašu kļūdas, kā arī Ābelīša un Sanda Vilcāna sekmīgā spēle atjaunoja intrigu, samazinot deficītu līdz minimumam – 19:20. Seta galotnē VK Biolars/Jelgava MSĢ nospēlēja nesekmīgi, jēkabpiliešiem gūstot piecus bezatbildes punktus – 25:19.

• Arī trešo setu apņēmīgāk sāka viesi, izvirzoties vadībā ar plus četri – 4:8. Tad divas reizes gremdē kļūdījās Vilcāns, bet mājinieku rindās izcēlās Vladislavs Blumbergs, panākot neizšķirtu – 8:8. Turpinājumā galvenokārt dēļ mājinieku kļūdām servēs rezultāts bija līdzīgs, bet pie rezultāta 16:15 “Lūši” guva piecus punktus pēc kārtas un ne tikai seta, bet arī spēles liktenis bija izšķirts.

• Mājiniekiem 15 punkti Jemeļjanovam, bet 11 un 10 punkti Blumbergam un Jānim Medenim. Savukārt viesu rindās ar 12 punktiem izcēlās Vilcāns.

• Otrā abu komandu tikšanās paredzēta šo sestdien Zemgales OC (spēles sākums plkst.16.00). Savukārt šodien pusfināla sēriju līdz divām uzvarām Jūrmalas Valts ģimnāzijas sporta hallē (plkst.19.30) uzsāks RTU/Robežsardze/Jūrmala un Daugavpils Universitāte/Ezerzeme .

  +1 [+] [-]

, 2022-03-10 13:32, pirms 2 gadiem
Kāpēc SC ir tik nožēlojama attieksme pret klasisko volejbolu un it īpaši mūsu klubiem? Pamācītos no florbola entuziastiem, kur tiešām var just ieinteresētību gan pirmssezonas rakstos, gan par katras kārtas gaidāmajiem mačiem, laicīgu rezultātu ievietošanu, plašākus aprakstus.

     [+] [-]

, 2022-03-10 16:23, pirms 2 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kāpēc SC ir tik nožēlojama attieksme pret klasisko volejbolu un it īpaši mūsu klubiem? Pamācītos no florbola entuziastiem, kur tiešām var just ieinteresētību gan pirmssezonas rakstos, gan par katras kārtas gaidāmajiem mačiem, laicīgu rezultātu ievietošanu, plašākus aprakstus.
Gan jau voleja federācijai ir vienalga. Labi, ka vispār tiek publicēti raksti. Runājot par aprakstiem, tiešām šausmas. Tās pašas turnīru tabulas jāmeklē kaut kur pašam.

     [+] [-]

, 2022-03-10 16:28, pirms 2 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kāpēc SC ir tik nožēlojama attieksme pret klasisko volejbolu un it īpaši mūsu klubiem? Pamācītos no florbola entuziastiem, kur tiešām var just ieinteresētību gan pirmssezonas rakstos, gan par katras kārtas gaidāmajiem mačiem, laicīgu rezultātu ievietošanu, plašākus aprakstus.
Piekrītu, tas ir dīvaini. Vēl dīvaināks tas šķiet tāpēc, ka Celmiņa kungam volejbols ir sirdij tuvs, vai tad tiešām nevar kādu padoto noinstruēt, lai paseko cītīgāk līdz.
Gaidīsim tikpat, ja ne spraigāku finālsēriju kā pagājušajā gadā.