Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Egleskalns paraksta līgumu ar Beļģijas čempioni

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Egleskalns paraksta līgumu ar Beļģijas čempioni
Hermans Egleskalns uzbrukumā
Foto: Renārs Buivids

Viens no labākajiem Latvijas jaunajiem volejbolistiem Hermans Egleskalns parakstījis līgumu ar spēcīgāko Belģijas klubu "Noliko Maaseik", kas nākamajā sezonā spēlēs Čempionu līgā.

Hermans Egleskalns (20 gadi, 203 cm) pēdējās divas sezonas pavadīja Somijas kluba "Team Lakkapää" rindās, palīdzot vienībai triumfēt vietējā čempionātā. Egleskalns kļuva ne tikai par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju, bet arī par vērtīgāko play-off vīru.

Nākamo sezonu bijušais "Cēsu alus" spēlētājs aizvadīs Beļģijas čempionvienībā "Noliko Maaseik". Līgums ar mūsu volejbolistu parakstīts pēc sistēmas 2+1. Tas nozīmē vien to, ka Egleskalnam būs iespēja spēlēt Čempionu līgā. 20. gadsimta beigās "Noliko" bija regulāra medaļu ieguvēja prestižākajā klubu turnīrā, bet 2010. gadā CEV kausā palika trešā.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-31 12:38, pirms 13 gadiem
Tas ir labi

  +1 [+] [-]

, 2011-05-31 13:34, pirms 13 gadiem
pārējos Latvijas sporta veidos kopā čempionu līgās nespēlē tik daudz sportistu kā volejbolā