Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Dalību Eirokausos beidz arī G. Celitāns, Ramma – turpina

Jānis Celmiņš

Dalību Eirokausos beidz arī G. Celitāns, Ramma – turpina
Gundars Celitāns
Foto: sportal.bg

Gundara Celitāna 23 gūtie punkti neglāba viņa pārstāvēto Ankaras „Ziraat Bankasi” komandu no neveiksmes CEV kausa izcīņas 1/4 finālā pret Valtera Rammas pārstāvēto Sofijas „CSKA” klubu.

Pirmajā spēlē emocijām bagātā cīņā uzvaru svinēja Sofijas klubs un atbildes spēlē Ankaras klubam bija nepieciešama uzvara un pēc tam vēl panākums tā sauktajā „zelta setā”. Ja ar pirmo uzdevumu Gundars Celitāns un Co tika galā bez lielām problēmā, uzvarot pārliecinoši – 3:0, tad „zelta setā” nācās piedzīvot zaudējumu ar 17:19.

Tādejādi turnīra pusfinālā iekļuva Sofijas „CSKA” ar Valteru Rammu sastāvā. Vakar Gundars Celitāns „Ziraat Bankasi” labā guva 23 punktus, bet Valters Ramma armijnieku rindās spēlēja vien epizodiski un guva vienu punktu. Jāpiemin, ka Gundars šo spēli aizvadīja līdz galam nesadziedējis kājas savainojumu.

Video no Turcijas un Bulgārijas klubu savstarpējās spēles skatieties šeit – Sportal.bg

Olgas Točko – Ativi pārstāvētā Baku "Rabita" vienība iekļuvusi Eiropas Čempionu līgas "Play off 6" kārtā, izslēgšanas spēļu pirmās kārtas otrajā spēlē ar 3:0 un "zelta" setā ar 15:11 pārspējot Čehijas "Prostejov" vienību. Latvijas volejboliste spēlei bija pieteikta, bet laukumā nedevās.

Izmantotie resursi:
CEV Home
Sportal.bg