Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņš atstāj ozīšus, gatavosies pludmales volejbola sezonai

Jānis Celmiņš

Šmēdiņš atstāj ozīšus, gatavosies pludmales volejbola sezonai
Toms Šmēdiņš
Foto: beachvolley.lv

Šķīrušies „Poliurs/Ozolnieki” un tās līdzšinējā spēlētāja Toma Šmēdiņa ceļi. Puses pēc abpusējas vienošanās pārtraukušas sadarbību, un sportists nu uzsvaru liks uz gatavošanos jaunajai pludmales volejbola sezonai, kuru plāno aizvadīt kopā ar Ruslanu Sorokinu.

Toms Šmēdiņš Ozolnieku komandai pievienojās pirms šīs sezonas, kad pēc divu sezonu aizvadīšanas Somijā un Francijā atgriezās Latvijā. „Poliurs/Ozolnieki” šogad aizvada vienu no neveiksmīgākajām sezonām pēdējā laikā, piecas spēles līdz regulārā čempionāta beigām turnīra tabulā ieņemot vien astoto vietu.

Toms Šmēdiņš jau kādu laiku atpakaļ izteica vēlmi nopietnāk pievērsties pludmales volejbolam un sezonai gatavoties Ēģiptē ar savu jauno pārinieku Ruslanu Sorokinu, kā arī brāli Jāni un Aleksandru Samoilovu. „Esam vienojušies ar Tomu pārtraukt sadarbību, taču vienlaikus vēlos pateikt, ka klubs ar viņu ir norēķinājies par visiem simts procentiem un nekāda savstarpēja aizvainojuma nav,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com saka Ozolnieku komandas menedžeris Jānis Valerts, nevēloties ļaut vaļu baumām, ka Ozolnieku klubs atkal palicis parādā kādam spēlētājam. „Visu izrunājām, un šķīrāmies mierīgi. Vēlu veiksmi, panākumus un visu to labāko Tomam pludmales volejbolā,” saka Ozolnieku komandas pārstāvis.

Ozolnieku kluba vadība labi apzinās, ka par „Schenker” līgas čempionu titulu cīnīties nebūs komandas spēkos, tāpēc par prioritāti tiek virzīts Latvijas čempionāts.

Lieki piebilst, ka Toms Šmēdiņš šosezon bija viens no komandas līderiem. Tā kā Šmēdiņu ģimenē tuvākajā laikā gaidāms ģimenes pieaugums, uz Ēģipti Toms varētu doties ātrākais pēc mēneša. Viņa pārinieks Ruslans Sorokins tikmēr Jānim Šmēdiņam un Aleksandram Samoilovam treniņos Hurgadā pievienosies jau februāra pirmajā pusē.

Pāreju laiks beidzies… Jācīnās ar esošajiem spēkiem

Lai kā arī komandai gribētos pastiprināt sastāvu ar jauniem spēlētājiem, pāreju laiks jau noslēdzies (15. janvāris) un nu nāksies cīnīties ar tiem spēkiem, kuri jau ir. „Es būtībā gribētu aktualizēt šo tēmu. Kāpēc brīdī, kad pilnā sparā vēl rit regulārais turnīrs, es nedrīkstu papildināt komandu ar jauniem spēlētājiem? Vai tiešām Latvijas volejbola draugiem nebūtu interesanti klātienē redzēt tādus vīrus kā, piemēram, Ansis Medenis, Deniss Petrovs vai kādu citu, ja viņiem sezonas ārzemēs noslēdzas ātrāk. Kāpēc „Dinamo” vai VEF komandas var papildināt vai mainīt spēlētājus, bet volejbolā mums šādas iespējas nav,” vaicājoši saka Valerts.

Latvijas Volejbola federācijas (LVF) Sacensību direktore Ināra Brokāne gan pauž, ka klubi paši apstiprinājuši šādus noteikumus, tāpēc šobrīd nekādām iebildēm nevajadzētu būt.

Ozolnieku komandas menedžera balsī jūtama zināma nolemtība un var just, ka Ozolnieku pusē entuziasms sāk apsīkt. Jācer, ka Latvijas volejbols šī iemesla dēļ nepazaudēs vēl vienu punktu Latvijas kartē, kur tiek spēlēta tīkla bumba…

  +3 [+] [-]

, 2013-01-31 11:49, pirms 12 gadiem
pareizi ir. Lai tas pārmaksātais kadrs močī pa smiltīm!

  +1 [+] [-]

, 2013-01-31 13:34, pirms 12 gadiem
Mr.Shit, 11:49, pirms 2 stundām, ignorēt, atbildēt
pareizi ir. Lai tas pārmaksātais kadrs močī pa smiltīm!

Domā ka ar "močīšanu" pa smiltīm kaut ko jēdzīgu sapelnīs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-31 22:12, pirms 12 gadiem
Pļaviņš ar Pēdu tāpat visus izmasēs