Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

SK "Cēsu Alus" divas izbraukumu spēles

Jānis Celmiņš

SK "Cēsu Alus" divas izbraukumu spēles
Aivars Siļutins (SK Cēsu Alus)

Šodien un rīt divas svarīgas "Schenker" volejbola līgas spēles izspēlēs SK "Cēsu Alus". Šodien viņu pretinieki būs līgas pastarīši "Viru" VK volejbolisti, bet jau rīt cēsnieki tiksies ar vienu no spēcīgākajām Igaunijas komandām – "Tartu Pere Leib".

Pirmā apļa spēlē SK „Cēsu Alus” savus šodienas pretiniekus, (Viru VK) apspēlēja diezgan pārliecinoši – 3:1 (25:18, 23:25, 25:16, 25:15). Rezultatīvākie Cēsu kluba spēlētāji pirmajā abu komandu tikšanās reizē bija Valērijs Lomakins un Ģirts Martiņsons, kuri guva attiecīgi 17 un 13 punktus.

Spēlē pret „Tartu Pere Leib” cēsniekiem tik labi neveicās un tika piedzīvots zaudējums ar 1:3 (21:25, 25:22, 13:25, 25:27). Šajā spēlē rezultatīvākie SK „Cēsu Alus” rindās bija Vitālijs Oļeņikovs (12 punkti) un Valērijs Lomakins (11 punkti).

Ja ieskatāmies „Schenker” volejbola līgas turnīra tabulā, tad redzam, ka SK „Cēsu Alus” klubs atrodas turnīra tabulas vidusdaļā (7. vieta), bet viņu abi šīs nedēļas pretinieki diametrāli pretējās vietās. „Tartu Pere Leib” ir trešie (13 uzvaras un 5 zaudējumi), bet „Viru” VK ar 20 spēlēs izcīnītajām trim uzvarām ir priekšpēdējie. Šīs dienas spēlē pret Viru volejbolistiem SK „Cēsu Alus” noteikti būs favorīti, taču spēlē pret Tartu klubu lai pārspētu savus pretiniekus viņiem būs jāmēģina uzlekt augstāk par savu galvu.

Jau ziņojām, ka ap jauno gadu Cēsu kluba rindas papildināja Nils Dauburs. Spēlētājs, kurš pirms tam vairākas sezonas spēlējis ASV. Spriežot pēc statistikas rādītājiem viņš komandā iejūtas ar vien labāk. Pēdējā spēlē pret VK „Ezerzeme/DU” viņš guva 24 punktus.

SK „Cēsu Alus” komandas vadītājs Kaspars Timermanis: „Visi ir veseli un gatavi cīņai, galvenais - nedrīkst nenovērtēt Viru komandas spēku. Tieši pēdējā laikā viņi ir pastiprinājuši sastāvu ar diviem leģionāriem un pēc pagājušās nedēļas nogales uzvaru sērijas noteikti būs daudz nopietnāks pretinieks kā pirmajā aplī, pie tam spēlējot savās mājās, arī savu TV skatītāju priekšā.”

Šīs divas spēles Cēsu kluba volejbolistiem ir ļoti svarīgas, jo šobrīd viņi cīnās par nostiprināšanos labāko astoņniekā, kas pēc līgas pamatturnīra noslēguma garantē iekļūšanu „play-off” turnīrā. Labāko astoņu klubu skaitā SK „Cēsu Alus” atgriezās aizvadītajā nedēļā, kad divās spēlēs apspēlēja „Schenker” līgas debitantus „ISTO/Tauras” un VK „Ezerzeme/DU”.

„Šobrīd mums visas spēles ir svarīgas, jo cīņa par septīto un astoto vietu, kas nodrošina cīņu „play-off” būs ļoti saspringta. Tomēr jebkurā gadījumā visu izšķirs savstarpējās spēles starp Mums, Ozolniekiem un Sylvester. Jebkura komanda saprot, ka palikšana astotajā vietā draud ar izkrišanu no play-off turnīra jau pirmajā kārtā (pretī stāsies pārliecinošie līgas līderi "Selver" volejbolisti - autors), tādēļ katrā spēlē būs cīņa par dzīvību un nāvi”, noslēgumā piebilst Timermanis

"Schenker" līgas turnīra tabula
1. Selver 54 p.
2. SK Rīga 42 p.
3. Tartu Pere Leib 41 p.
4. SK ELVI/Kuldīga 40 p.
5. VK Lāse-R 39 p.
6. Parnu VK 37 p.
7. Cēsu Alus 27 p.
8. Sylvester 27 p.
9. Biolars/Ozolnieki 25 p.
10. Ezerzeme/DU 13 p.
11. Aeroc Rakvere 12 p.
12. Viru VK 8 p.
13. ISTO/SM Tauras 4 p.

„Schenker” līgas spēles ceturtdien un piektdien:
31.01. Võru SH, pl. 18.30 VÕRU VK - CĒSU ALUS
01.02. A.LeCoq, pl. 19.00 TARTU PERE LEIB - CĒSU ALUS

Izmantotie resursi:
www.schenker-league.page.tl

     [+] [-]

, 2008-01-31 16:51, pirms 17 gadiem
Cēsīm ir laba komanda, kuru nesen pastiprināja labs spēlētajs(Dauburs)...
Tā ka visas ceribas tiek liktas uz JUSU uzvaru shodien...
Rīt gan cīņa būs nopietnāka...