Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Baltijas līga: Igaunijā trīs uzvaras svin "Babīte", jelgavniecēm - viens panākums

Jānis Celmiņš

Baltijas līga: Igaunijā trīs uzvaras svin "Babīte", jelgavniecēm - viens panākums
SK "Babīte" volejbolistes
Foto: volejbols.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē Igaunijas pilsētā Voru risinājās Baltijas volejbola līgas dāmām devītais sabraukums, kurā spēkus samēroja Latvijas un Igaunijas komandas. Kopējais rezultāts šajā izbraukumā par labu Igaunijas dāmu komandām – 5:4.

Pie panākumiem visos trijos mačos tika „Babītes” komanda, kas divās spēlēs Igaunijas komandas apspēlēja ar 3:1 (Famila/Voru un TTU), bet vienā bija pārāka ar 3:0 (Tartu Universitāte).

Latvijas čempionvienība „Jelgava/LU” prata tikt pie panākumiem pret TTU (3:2), bet mačos pret Tartu Universitāti un „Famila/Voru” cieta zaudējumus attiecīgi ar 0:3 un 2:3.

Latvijas Junioru izlasei arī šajā sabraukumā pie panākumiem neizdevās tikt un komanda joprojām turnīrā cīnās bez uzvarām. Šajā sabraukumā Latvijas jaunā volejbola maiņa prata paņemt trīs setus.

Pēc šī sabraukuma „Babīte” turnīra tabulā par punktu apsteigusi „Jelgavu/LU” (5. un 6. vieta), bet vadību joprojām saglabā trīs Baltkrievijas klubi. Ceturtajā pozīcijā Tartu Universitātes komanda.

Turnīra tabula: volejbols.lv
Kalendārs un rezultāti: volejbols.lv

Nākamais turnīra sabraukums ar Latvijas klubu līdzdalību norisināsies no 15. – 17. februārim Rīgā, kad Latvijas komandas trijās dienās spēlēs ar visām trim Lietuvas komandām.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja