Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Krastiņa trenētā komanda trešo reizi kļūst par Ukrainas čempioni volejbolā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Krastiņa trenētā komanda trešo reizi kļūst par Ukrainas čempioni volejbolā
Foto: LVF

Trešo reizi par Ukrainas čempionu volejbolā tika kronēts Uģis Krastiņš un viņa trenētā Ļvovas ''Barkom-Kažaņi'', kura finālsērijas trešajā spēlē trijos setos ar 3-0 (25:23, 25:21, 25:19) apspēlēja Hmeļnickas ''Epicentri-Podolani''. Visā sērijā klubs uzvarēja ar 3-0.

Par Ukrainas volejbola čempionu kļuvis treneris Uģis Krastiņš, kura vadītā Ļvovas ''Barkom-Kažaņi'' arī trešajā finālsērijas spēlē prata apspēlēt Hmeļnickas ''Epicentri-Podolani''. Uzvara tika izcīnīta trijos setos ar 3-0 (25:23, 25:21, 25:19). Visā sērijā Krastiņa vadītā komanda uzvarēja ar 3-0.

Šosezon Ļvovas komandai tas bija trešais tituls. Vēl klubs izcīnīja Ukrainas Superkausu un triumfēja kausa izcīņā. Piecu gadu laikā Krastiņš kopā ar komandu trīs reizes izcīnījis Ukrainas čempiona zelta godalgas, bet četras reizes uzvarējis Superkausā un kausa izcīņā.

Francijas otrajā līgā Enijas Bidzānes pārstāvētā Vilžuifas “Union Sportive De Villejuif” cīņā par 13.-18. vietu mājās ar 1-3 (22:25 26:24, 18:25, 19:25) piekāpās “ASS Sportive de Monaco”. Latvijas volejboliste nospēlēja visu maču.
Ar 11 punktiem septiņās cīņās Vilžuifas klubs D grupā ieņem trešo vietu sešu komandu vidū.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Volejbola federācija