Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vīriešu volejbola izlase uzsāk treniņus

Jānis Celmiņš

Vīriešu volejbola izlase uzsāk treniņus
Izlases galvenais treneris Raimonds Vilde un spēlētājs Viktors Koržeņevičs
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas vīriešu volejbola izlase šodien uzsāks gatavošanos Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram. Pirmā treniņu nedēļā paies darbā pie fiziskās sagatavotības.

Jau ziņojām, ka Latvijas izlase cīņu par iekļūšanu olimpiskajās spēlēs, kas 2012. gadā risināsies Londonā, uzsāks no izslēgšanas kārtas, kur mūsu pretinieki būs Ungārijas izlases volejbolisti.

Visi izlases treneru uzaicinātie spēlētāji, izņemot Jāni Šmēdiņu (turpinās spēlēt pludmales volejbolu), ir devuši savu piekrišanu augusta beigās spēlēt izlases rindās. Treniņnometnes sākumā ar komandu kopā netrenēsies arī Toms Šmēdiņš, kurš līdzīgi kā brālis turpinās spēlēt pludmales volejbolu. Visi pārējie mūsu labākie būs ierindā un gatavosies cīņām ar Ungārijas valstsvienību. Pirmajos treniņos nepiedalīsies arī Jānis Pēda un Hermans Egleskalns, kuri komandai pievienosies 27. augustā.

Pirmajā treniņu nedēļā komanda strādās pie fiziskās sagatavotības uzlabošanas, bet jau augusta sākumā pāries pie darba sporta zālē. Pirmos treniņus izlase aizvadīs šodien, kad trenēties divas reizes – rīta treniņš Mežaparka sporta kompleksā, vakara – Olimpiskajā Sporta centrā.

No 12. līdz 14. augustam Latvijas izlase piedalīsies pārbaudes turnīrā Igaunijas pilsētā Pērnavā, kur bez Latvijas komandas piedalīsies arī igauņi, kā arī Kanādas un Turcijas valstsvienības.

Izlases kandidātu sarakstā iekļauti: Deniss Petrovs, Agris Leitis, Viktors Koržeņevičs, Jānis Vāvers, Andrejs Zavorotnijs, Armands Celitāns, Jānis Pēda, Valters Ramma, Toms Šmēdiņš, Aivars Petruševics, Lauris Iecelnieks, Romāns Saušs, Andrejs Baburovs, Ansis Medenis, Gundars Celitāns, Hermans Egleskalns, Ingars Ivanovs un Austris Štāls.

Priekšvalifikācijas turnīrā komandas sadalītas trijās grupās, katrā grupā pa četrām komandām. Katras grupas uzvarētāja nodrošinās dalību pēdējā atlases kārtā – kvalifikācijas turnīrā, kur astoņu Eiropas valstu izlases cīnīsies par vienu ceļazīmi uz olimpiskajām spēlēm. Kvalifikācijas kārta risināsies 2012.gada 8.-13.maijā.

  -1 [+] [-]

, 2011-07-25 10:51, pirms 13 gadiem
pēc seniem laikiem mums atkal tik labs sastāvs.
žēl vienīg ka Jānis Pēda un Šmēdis nav

  -1 [+] [-]

, 2011-07-25 11:05, pirms 13 gadiem
Tagad vai nekad

     [+] [-]

, 2011-07-25 11:20, pirms 13 gadiem
NANI27 rakstīja: pēc seniem laikiem mums atkal tik labs sastāvs.
žēl vienīg ka Jānis Pēda un Šmēdis nav
kursh teica, ka Pēda nav?

     [+] [-]

, 2011-07-25 12:12, pirms 13 gadiem
Jānis Celmiņš rakstīja: kursh teica, ka Pēda nav?
nu neredzēju tgd redzu

     [+] [-]

, 2011-07-25 12:49, pirms 13 gadiem
kapēc Kreilis nav!? un kas ir ar V. Grimailovu!?

     [+] [-]

, 2011-07-25 16:02, pirms 13 gadiem
Jānis Celmiņš rakstīja: kursh teica, ka Pēda nav?
Celmiņ, kāds video vai foto arī būs no treniņiem, kāda intervija ar kādu spēletāju, pie meram Rammu, G. Celitanu vai kādu citu?

     [+] [-]

, 2011-07-27 20:59, pirms 13 gadiem
bastards rakstīja: Celmiņ, kāds video vai foto arī būs no treniņiem, kāda intervija ar kādu spēletāju, pie meram Rammu, G. Celitanu vai kādu citu?
Intervija ar Celmiņu un foto no personīgā arhīva