Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vai pusfinālu sērijas noslēgsies jau šovakar?

Jānis Celmiņš

Vai pusfinālu sērijas noslēgsies jau šovakar?
Vai rīdzinieki gavilēs arī šovakar?
Foto: Renārs Buivids

Šodien pulksten 18.00 Ozolniekos un Mālpilī risināsies Latvijas volejbola čempionāta vīriešiem pusfinālu sēriju spēles. Ozolnieku un Kuldīgas klubi izspēlēs sērijas ceturto spēli, bet Rīgas un Cēsu klubi tiksies trešo reizi. Vai sērijas noslēgsies jau šodien?

Vai kuldīdznieki var uzvarēt Ozolniekos?

VK „Biolars / Ozolnieki” un SK „ELVI / Kuldīga” volejbolisti pusfināla sērijā jau izspēlējuši trīs spēles (2:1 vadībā kurzemnieki). Jau visas sezonas garumā šo komandu tikšanās ir bijušas visai principiālas. Vissāpīgāko zaudējumu Kuldīgas klubs piedzīvoja sērijā par iekļūšanu „Schenker” līgas Final Four turnīrā. Latvijas čempionāta pusfināla sērijā līdz šim komandas izcīnījušas uzvaras tikai savā laukumā. Ja turpināsies šī tradīcija, tad uzvaru vajadzētu izcīnīt Ozolnieku, klubam. Domājams gan, ka arī kurzemnieki uzvarai briest visai nopietni. Visticamāk, ka Andra Šmēdiņa trenētie volejbolisti negribēs atstāt uzvarētāju noteikšanu uz pēdējo piekto spēli. Kuldīgas komandā gan ir visai lielas problēmas ar sastāvu. Īsi pirms pusfinālu sērijas „paldies” tika pateikts brazīlietim Pedro Madrugam, bet savainojumā iedzīvojās Gatis Vanags. Līdz ar to pēdējās spēlēs Kuldīgas klubā diagonāles spēlētāja pozīcijā spēlēja Andrejs Ļevčnko.

Ozolnieku SN spēle šovakar sāksies pulksten 18.00

”Cēsu Alus” vai arī šoreiz Rīgas piens?

Arī otrā pusfināla sērija starp VK „Rīga / Lāse-R” un „Cēsu Alus” tika gaidīta ar visai lielu interesi, taču no tās tāds čiks vien iznācis. Ambiciozajiem cēsniekiem pret Rīgas klubu nav īpaši sekmējies. Pirmajā spēlē rīdzinieki svinēja visai pārliecinošu uzvaru (3:0), taču otrajā spēlē Cēsu klubs „paņēma” setu un labi cīnījās visu spēli, taču divas neveiksmīgi uzņemtas Denisa Petrova planējošās serves spēles galotnē pārvilka strīpu visam – 1:3. Vai Cēsu klubs šodien spēs uzvarēt, vai arī Rīgas klubs jau šodien noslēgs sēriju?

Arī spēle Mālpilī šovakar sāksies pulksten 18.00. Nezinātājiem – Mālpils sporta halles adrese – Sporta iela 1.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-25 15:15, pirms 16 gadiem
ta ju manīs...

  +3 [+] [-]

, 2009-03-25 15:58, pirms 16 gadiem
Cēsīm sezona beigsies-ŠODIEN!!!!

     [+] [-]

, 2009-03-25 16:14, pirms 16 gadiem
MIKASA rakstīja: Cēsīm sezona beigsies-ŠODIEN!!!!
tā izskatās, bet gribētos, lai Cēsis uzvar!
Žēl, ka Rīgā vairs nav iespēja skatīties voleju.

     [+] [-]

, 2009-03-25 16:46, pirms 16 gadiem
Ja svilpos tāpat kā svētdien Cēsīs, tad tā arī būs

  +1 [+] [-]

, 2009-03-25 17:47, pirms 16 gadiem
Ā,Sorry vēl jau pa trešo vietu jāsitās!!!

     [+] [-]

, 2009-03-25 20:09, pirms 16 gadiem
apsveicu elvi ar iekļūšanu finālā!!!
prieks!!!