Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņš: "Vanagam sezona ir beigusies"

Jānis Celmiņš

Šmēdiņš: "Vanagam sezona ir beigusies"
Andris Šmēdiņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Vanagam ir kājas muskuļa (ikra) plīsums un viņam sezona ir beigusies," portālam eSports.lv pirms šovakar gaidāmās Latvijas čempionāta pusfināla sērijas ceturtās spēles pret VK "Biolars / Ozolnieki" atklāja "ELVI / Kuldīga" komandas galvenais treneris Andris Šmēdiņš.

Jau rakstījām, ka šodien SK "ELVI / Kuldīga" Ozolniekos izspēlēs Latvijas volejbola čmpionāta pusfināla sērijas ceturto spēli pret "Biolars / Ozolnieki" volejbolistiem. Sērijas vadībā (2:1) šobrīd ir kuldīdzniekiem un viņiem ir visai labas iespējas sēriju pabeigt jau šovakar. "Noteikti negribam atstāt visu uz pēdējo spēli. Vēlamies uzvarēt jau šovakar un esam gatavi to izdarīt," kaujiniecisko komandas noskaņojumu pirms šīvakara spēles portālam eSports.lv neslēpa Kuldīgas komandas galvenais treneris Andris Šmēdiņš.

Treneris gan atzina, ka komandai šobrīd problēmu pietiek, jo traumu guvušais Gatis Vanags nevarēšot spēlēt līdz pat sezonas beigām. "Vanagam ir kājas muskuļa (ikra) plīsums un viņam sezona ir beigusies, līdz ar to arī šovakar starta sešiniekā dosies tie paši seši spēlētāji, kas ar uzvaru noslēdza iepriekšējo maču. Es sastāvu pēc uzvarētām spēlēm parasti nemainu un šodien izņēmumu nebūs. Sāksiem ar Ozoliņu, Balodi, Baiku, brāļiem Grimailoviem, Ļevčenko un Puķīti libero pozīcijā," atklāja Šmēdiņš.

Spēle Ozolnieku Sporta namā šovakar sāksies pulksten 18.00 un uzvaras gadījumā Kuldīgas klubs iekļūs Latvjas čempionāta finālā.

  +2 [+] [-]

, 2009-03-25 15:35, pirms 16 gadiem
A Toms vairs nevelk?

  -1 [+] [-]

, 2009-03-25 15:58, pirms 16 gadiem
Cik saprotu Tomam-Trauma!!! Vai ne tā????

     [+] [-]

, 2009-03-25 16:36, pirms 16 gadiem
Kad Vanags pēdējo reizi spēlēja????-Es domāju īstu spēli nevis treniņus!!!

     [+] [-]

, 2009-03-26 00:35, pirms 16 gadiem
MIKASA rakstīja: Kad Vanags pēdējo reizi spēlēja????-Es domāju īstu spēli nevis treniņus!!!
Pirms traumas patstāvīgi spēlēja Gatis!

     [+] [-]

, 2009-03-26 08:25, pirms 16 gadiem
nu zeel