Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Matijasevičs: "Fiziski mēs esam labāki"

Jānis Celmiņš

Matijasevičs: "Fiziski mēs esam labāki"
Nikolā Matijasevičs, "Cēsu Alus" komandas galvenais treneris
Foto: www.volejbols.cesis.lv

"Fiziski mēs, manuprāt, esam pat labāki par Rīgas komandu, jāsakārto galvas un tad viss ir kārtībā," pēc uzvaras pār VK "Rīga / Lāse-R" (3:2) Latvijas čempionāta pusfināla sērijas trešajā spēlē portālam eSports.lv teica "Cēsu Alus" komandas galvenais treneris Nikolā Matijasevičs.

Jau ziņojām, ka šovakar Mālpils Sporta kompleksā tika izspēlēta Latvijas volejbola čempionāta pusfināla sērijas trešā spēle starp VK "Rīga / Lāse-R" un "Cēsu Alus" volejbolistiem. Uzvaru ar 3:2 tajā izcīnīja cēsnieki, tādejādi pagarinot pusfināla sēriju vismaz par vienu spēli.

Pēc spēles iespaidos dalījās "Cēsu Alus" komandas galvenais treneris Nikolā Matijasevičs un VK "Rīga / Lāse-R" trenera asistents Uģis Krastiņš.

Nikolā Matijasevičs: "Uzvara šodien nenāca viegli, taču mēs cīnījāmies godam un uzskatu, ka mani puiši ir pelnījuši šo uzvaru. Arī abas iepriekšējās spēles mēs aizvadījām labi, bet neticējām, ka varam uzvarēt. Skaidrs, ka Rīgas komanda ir pāra favorīti, bet fiziski mēs, manuprāt, esam pat labāki par Rīgas klubu, jāsakārto galvas un tad viss ir kārtībā. Šodien mēs noticējām, ka varam uzvarēt un to arī izdarījām. Viss ir spēlētāju galvās. Viņi visu spēli nospēlēja ar vieniem un tiem pašiem spēlētājiem, bet mans rezervistu soliņš ir garāks un uzskatu, ka izmantoju visus spēlētājus pietiekami lietderīgi. Mēs bijām zaudētājos ar 1:2, taču pratām saņemties un izcīnīt uzvaru. Viss, lai mēs sasniegtu labu rezultātu ir nodrošināts. Man jāsaka paldies komandas prezidentam arī abiem kluba menedžeriem par radītajiem apstākļiem, kas radīti, lai mēs varētu cīnīties par uzvarām. Šobrīd man no savas puses ir jādara viss, lai atlīdzinātu šīs viņu pūles. Mēs visi esam viena komanda."

Uģis Krastiņš: "Galotnē neizdarījām plānoto blokā un tas arī ir galvenais zaudējuma iemesls. "Pieturējām" Cēsu līderus diezgan labi visas spēles garumā, bet tomēr ne līdz galam. Mača piektā seta galotnē bija vairākas epizodes, kurās mums vajadzēja viņus sabloķēt, bet tehniski netikām galā un izlaidām viņus cauri. Gatavosimies nākamajai spēlei, jo katra spēle sākas no nulles. Gribējām pabeigt sēriju jau šovakar – nesanāca, traģēdija nav notikusi un cīnīsimies, lai uzvarētu sestdien."

Pusfināla sērijas ceturtā spēle notiks jau šo sestdien Cēsīs. Ja nepieciešams, tad piektā izšķirošā dienu vēlāk Mālpilī. Jau ziņojām, ka vietu čempionāta finālā trešdien nodrošināja Kuldīgas volejbolisti, kuri sērijas ceturtajā spēlē Ozolniekos ar 3:1 guva virsroku pār VK "Biolars / Ozolnieki", tādejādi visā sērijā uzvarot ar 3:1.

  +3 [+] [-]

, 2009-03-25 22:50, pirms 16 gadiem
Cēsu treneris izklausās sakarīgs.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-25 23:12, pirms 16 gadiem
Stipri nervozs treneris no malas izskatās!

  -1 [+] [-]

, 2009-03-26 00:31, pirms 16 gadiem
Man jau liekas, ka augstāk par savu di*su Cēsis neuzlēks pat ar savām grandiozajām pārmaiņām un kapāsies mazajā finālā!

     [+] [-]

, 2009-03-26 07:38, pirms 16 gadiem
"Viņi visu spēli nospēlēja ar vieniem un tiem pašiem spēlētājiem, bet mans rezervistu soliņš ir garāks un uzskatu, ka izmantoju visus spēlētājus pietiekami lietderīgi."
varbūt vari pamācīt arī Vildi šajā jautājumā?

  +2 [+] [-]

, 2009-03-26 08:35, pirms 16 gadiem
... te laikam nekas vēl nav skaidrs... būs interesanti

  -1 [+] [-]

, 2009-03-26 11:21, pirms 16 gadiem
Nevis stipri nervozss, bet pietiekami ieintereseets savas komandas speelee, (atšķiriibā no viena otra) un tiešām prieks, ka tāds Matijasevičs ir paraadijies LV volejbolā. Cerams vieniigi , ka tas ir ilglaicīgs projekts un šis viirs paliks Cēsīs arī ja viņi zaudees Rīgai.

     [+] [-]

, 2009-03-26 15:30, pirms 16 gadiem
Būtu interesanti ja Cēsis vinnētu Lāsi sērijā, bet būtu pavisam sāpīgi ja Cēsis zaudētu gan Lāsei, gan pēc tam arī Ozolniekiem, tad gan Matijasevičam jābrauc mājās, bet arī trešā vieta būtu labs sasniegums un tad gan nopietni vajadzētu kluba vadībai domāt par trenera piesaistīšanu arī nākamsezon, kur jau vajadzētu cīnīties par vietu LV finālā un Šenker četriniekā.

     [+] [-]

, 2009-03-26 18:51, pirms 16 gadiem
Laba spēle (Cēsīm lābākā sezonā),ja tā noturēs, iespējams vinnēt sērijā.Vildem būtu jāpamācas kā spēlē iesaistīt visus spēlētājus, (arī izlasē),tagad ,kad jāspēlē ar rezervistiem,un nav maiņas,(nav variantu),tas tik parāda trenera līmeni.